Nogomet

Ademi: "Ovo je veliki uspjeh, osvojili smo dvostruku krunu i vratili Kup na Maksimir"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.05.2015.
Ademi: "Ovo je veliki uspjeh, osvojili smo dvostruku krunu i vratili Kup na Maksimir"
Foto: FaH

Dinamo je teško i uz dosta muke tek nakon izvođenja jedanaesteraca stigao do trofeja pobjednika Kupa. U Maksimiru je bio uspješniji od Splita te je proslavio dvostruku krunu...

Nakon osvajanja trofeja Kupa, igrači Dinama redom su isticali zadovoljstvo ovim uspjehom. Posljednje dvije sezone nisu uspjeli osvojiti ovaj trofej, ali ovaj put su bili uspješniji u finalu protiv Splita kojem je to bilo prvo finale.

"Ovo je veliki uspjeh cijele momčadi i jako smo sretni. Nije nam bilo lako međutim na kraju je Kup ipak naš. Osvojili smo dvostruku krunu i vratili Kup na Maksimir, hvala svima koji su nas podržavali", istaknuo je Arijan Ademi za Dinamovu stranicu.

Angelo Henriquez ovaj put nije bio među strijelcima, obrana Splita jako dobro ga je zaustavila, puno bolje nego u posljednjem prvenstvenom dvoboju u Parku mladeži.

"Presretni smo, drago mi je da smo nakon tako teške utakmice na kraju ipak uspjeli uzeti ovaj trofej. Ovo je velika stvar, čestitam suigračima", rekao je Čileanac.

Ante Ćorić još jednom je isticao važnost i sreću zbog punijih maksimirskih tribina nego u ranijim utakmicama.

"Hvala navijačima na podršci, u zadnje dvije utakmice posebno su pokazali koliko vole Dinamo, došli su na stadion i bili uz nas. Stvarno sam bez teksta, uspjeli smo slaviti na svom terenu u finalu Kupa i to nakon tako neizvjesne i napete utakmice."

Presretan je bio i Paulo Machado koji je pohvalu uputio i gostima.

"Nije bilo lako, Split je igrao jako dobro i nismo mogli prije jedanaesteraca odlučiti pobjednika. Svi smo jako sretni i s ovim trofejom smo navijačima zahvalili na podršci."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.05.2015. u 22:46
    guba otela još jedan Kup...fuj !!!! kako ljudima nije dosta ove dynamove otimačine....koji je gušt ukrast svako prvenstvo i kup???
    Obrisan korisnik