Tenis

Borna Ćorić upisao visok poraz u trećem kolu Roland Garrosa protiv Jacka Socka

Mihaela Bradovski • subota, 30.05.2015.
Borna Ćorić upisao visok poraz u trećem kolu Roland Garrosa protiv Jacka Socka
Foto: FaH

Borna Ćorić nije uspio ponoviti uspjeh Marina Čilića i pridružiti mu se u četvrtom kolu Roland Garrosa. U trećem kolu nije imao previše šanse protiv odličnog Amerikanca Jacka Socka...

Kraće nego što se očekivalo trajao je dvoboj između Borne Ćorića i Jacka Socka, a završen je u korist Amerikanca koji je odnio glatku pobjedu sa 6:2, 6:1, 6:4.

Sat vremena i 50 minuta trebalo je Socku za pobjedu u meču u kojem je Ćorić kroz sva tri seta imao dosta problema i nije se uspio prilagoditi na Amerikančevu igru.

Već u prvom setu bilo je očito da će Ćoriću trebati vrlo kvalitetno izdanje ako misli proći dalje. Sock je s dva breaka stigao do seta sa 6:2 dok hrvatski igrač na servisu protivnika nije uspio osvojiti nijedan poen.

Gotovo identična slika i s vrlo sličnim raspletom viđena je u drugom setu. Tu je Ćorić ponovno izgubio svoje početni udarac dva puta, ali ovdje je uzeo gem manje i našao se u velikom zaostatku.

Ravnopravnije se igralo u trećem setu, tu je Ćorić imao i svoju jedinu break priliku, ali ona je ostala neiskorištena i Sock je kod 3:3 napravio novi break te dovršio meč.

Četvrto kolo Socku donosi boljeg iz meča Rafaela Nadala i Andreja Kuznjecova.

Roland Garros, treće kolo:
Jack Sock (SAD) - Borna Ćorić (Hrvatska) 6:2, 6:1, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2015. u 17:38
    steta,presudio je prosli mec od 5 setova
    Obrisan korisnik