Nogomet

HNS: "Ispričavamo se svima, izvijestili smo Uefu te tražimo reakciju policije i pravosudnih tijela"

Sportnet • subota, 13.06.2015.
HNS: "Ispričavamo se svima, izvijestili smo Uefu te tražimo reakciju policije i pravosudnih tijela"
Foto: Bruno Karadža

Umjesto da u prvom planu bude igra, nakon susreta između Hrvatske i Italije ponovno se priča o nekim drugim stvarima. Naime na travnjaku splitskog stadiona bio je vidljiv nacistički simbol, a HNS je nakon susreta putem svojeg glasnogovornika poručio da je obaviještena UEFA te se traži hitna reakcija pravosudnih tijela...

"Ispričavamo se svim gledateljima, gostima iz Italije i igračima obje reprezentacije zbog nacističkog simbola na travi Poljuda.

Tehnički, radilo se o sredstvu koje je stavljeno na travnjak između 24 i 48 sati prije utakmice, tempirano da se vidi upravo za vrijeme utakmice. U poluvremenu smo to djelomično sanirali koliko je bilo moguće u kratkom vremenu.

O tome smo odmah obavijestili Uefu.

Radi se o očiglednoj sabotaži i kriminalnom djelu koje osuđujemo i tražimo od policije i pravosudnih tijela da otkrije krivca koji nije osramotio samo hrvatski nogomet već i državu.

Još jednom izražavamo veliko žaljenje i osuđujemo ovakav čin te se ispričavamo gledateljima, gostima i igračima dviju reprezentacija."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.06.2015. u 19:22
    O čem ljudi seru, tko je to nacrto nema veze niti sa nacistima niti nogometom, samo hoće zasrati repku i sve nas koji volimo Hrvatsku.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.06.2015. u 15:44
    Idioti ili kako god ih nazvali nisu pali s Marsa. Odgojeni su u poznatoj skoli koja je prije svega rusilacka. Godinama su podupirani i od kluba , a i onih izvan njega. Glavna osobina im je antihrvatstvo, makar su u stanju bolesnim domoljubljem zavesti i casne sestre.Njohova formula ZG=BG sve... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Hrvoje199013.06.2015. u 15:17
    E moj prijatelju di ti živišTi misliš da je ovo stvar povijesti i ideologije? Il si jako naivan, blago rečeno, il se samo praviš glup.Da je HNS na udaru UEFE radi puštanja Mozarta, idioti bi na terenu iscrtali violinski ključ. Nit oni znaju šta su iscrtali nit pozadinu tog simbola. Njima je bitno... [više na forumu]
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik13.06.2015. u 14:21
    Po čemu ti zaključuješ da je netko nepismen i da je ultradesničar? Ako netko zna da će s ovime isprovocirati ili nanijeti štetu reprezentaciji ili čemu god ne mora nužno biti desničar... Kao drugo, (pretpostavljam da se ti smatraš dijelom "neopterećenog i normalnog stanovništva") kako su oni tebi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.06.2015. u 14:16
    Ovo nema veze s fašizmom. Ovo je potez napravljen s namjerom da se naškodi HNS-u. Ali zašto preko leđa reprezentacije? Zašto? I zašto preko leđa ove generacije?
    Obrisan korisnik