Nogomet

Igor Tudor seli u Grčku i sjeda na vruću klupu solunskog PAOK-a

Branimir Korać • četvrtak, 18.06.2015.
Igor Tudor seli u Grčku i sjeda na vruću klupu solunskog PAOK-a
Foto: Kristijan Komarica

Igor Tudor pronašao je angažman za sljedeću sezonu i sjedit će na klupi PAOK-a. Solunski klub tražio je novog stručnjaka, a Tudor je prvi stranac nakon Huuba Stevensa koji dolazi u Solun...

Rastanak s Hajdukom nije bio lijep, Igor Tudor je svega nekoliko dana prije početka drugog dijela sezone podnio neopozivu ostavku i odlučio napustiti klub. Od tada je bio bez angažmana, a sada će karijeru nastaviti u inozemstvu.

Pred Tudorom je veliki izazov, u ruke dobiva PAOK koji se želi potući s Olympiakosom i Panathinaikosom za vrh ljestvice, prošle sezone je to dobro radio u prvim mjesecima, ali onda je došlo do velikog pada i ispao je iz borbe za naslov prvaka.

Očekuje ga užarena atmosfera i rad pod pritiskom u klubu u kojem su samo dvojica trenera u zadnjih deset godina uspjeli izgurati cijelu sezonu. Bili su to Portugalac Fernando Santos koji je u PAOK-u radio tri sezone te Laszlo Bölöni koji je vodio momčad u sezoni 2011./2012. Među onima koji su se kratko zadržali u Solunu bili su od stranaca Momčilo Vukotić, Mario Berretta, Huub Stevens, a bio je tu i niz grčkih trenera.

Tudor će danas biti predstavljen javnosti i treći je hrvatski trener koji će raditi u ovom klubu nakon Ivice Horvata i Miroslava Blaževića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2015. u 16:28
    evo sad svima koji su govorili da je tudor loš trener..vidjelo se na rezultatima hajduk kad je otišao,ovaj drugi dio sezone nisu mogli više nikoga pobijediti...izgleda da kao i uvijek više naše ljude cijene u inozemstvu nego što ih mi sami cijenimo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.06.2015. u 11:59
    vaka čast, neka mu je sretno, treba nam više dobri trenera koji mogu raditi u jačim ligama
    Obrisan korisnik