Nogomet

Tudor: "Nadam se da ćemo dovesti ovaj slavni klub tamo gdje pripada, što je prije moguće"

Branimir Korać • petak, 19.06.2015.
Tudor: "Nadam se da ćemo dovesti ovaj slavni klub tamo gdje pripada, što je prije moguće"
Foto: FaH

Igor Tudor potpisao je trogodišnji ugovor s PAOK-om i tako započeo inozemnu trenersku karijeru. U Solunu je lijepo dočekan i nada se da će pomoći PAOK-u da se uključi u borbu za naslov prvaka.

Igor Tudor predstavljen je u Solunu gdje je preuzeo momčad PAOK-a. Za klupsku televiziju istaknuo je da nije bilo nikakve dvojbe oko angažmana.

"Nisam dvojio ni minute, riječ je o velikom klubu, klubu sa značajnom prošlosti, s odličnim navijačima, prije svega. Izrazito sam zadovoljan što sam stigao ovdje, dočekan sam sjajno, ne bojim se rada koji je preda mnom", rekao je Tudor.

Nadanja su naravno visoka i želi ostvariti što je bolji mogući rezultat.

"Nadam se da ću postići mnogo dobrih rezultata ovdje, zajedno sa svojim pomoćnicima. Nadam se da ćemo navijače učiniti ponosnima i dovesti momčad tamo gdje zaslužuje biti, u skladu s njenom prošlosti, slavom iz prošlih vremena, što je prije moguće."

Tudor tek treba objaviti imena svojih pomoćnika, a kako navodi PAOK-ova stranica vjerojatno će s njim za Grčku Jurica Vučko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu20.06.2015. u 06:13
    Tudor je s onom momcad Hajduka izvukao maksimum. Najgore sto se moglo desit je bila njegova ostavka (radi po tko zna koji puta smotane uprave). Sretno Igore!
    vjesu
  • Obrisan korisnik19.06.2015. u 23:02
    cia ti si idiot,tudor je u skladu kakvu je momčad imao u hajduku dobro vodio hajduk. izbacili skoro dnipro koji bio u finalu el, osvojio kup s hajduk,a vidjeli smo kad je otišao na polusezoni, drugi dio sezone hajduk nije mogao nikog pobjedit
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.06.2015. u 19:16
    I ovi iz PAOK-a su neki ameteri kad nisu nikog drugog našli da ih vodi od ova dva seljaka.Tek ove godine će se na primjeru Hajduka vidit što je hrvatska "struka".
    Obrisan korisnik