Košarka

Hezonja: "Griješio sam u napadu, ali smo svejedno imali šansu. Moramo sve popraviti"

Branimir Korać • subota, 20.06.2015.
Hezonja: "Griješio sam u napadu, ali smo svejedno imali šansu. Moramo sve popraviti"
Foto: EPA

Madridski Real poveo je u finalnoj seriji protiv Barcelone s 1-0 zahvaljujući pobjedi na svom parketu 78:72. Najbolji u gostujućim redovima bio je Mario Hezonja koji je odigrao svoju najbolju utakmicu gledajući doigravanje...

Da je rođen za velike utakmice, Mario Hezonja potvrdio je svojim nastupima protiv madridskog Reala. Upravo protiv Madriđana nerijetko oduševljava, a sinoć je bio prvo ime Barcelone. Šteta što nije bilo prave podrške suigrača i Barcelona nije uspjela iskoristiti taj njegov nastup.

"Kao što smo i očekivali, bila je jako teška utakmica. Od početka smo gubili, ali u zadnjoj minuti dobili smo priliku, no morali smo bolje šutirati i manje griješiti. Imali smo priliku, ali oni su znali iskoristiti naše pogreške", rekao je Hezonja nakon susreta.

Iako je odigrao svoju najbolju utakmicu u doigravanju, Hezonja je imao zamjerke.

"U napadu sam imao neke krive odluke. Da bi pobijedili Real Madrid, moramo popraviti sve", poručio je Hezonja.

Dok je on s 18 poena (5/6 trica) i pet skokova bio prvo ime Barcelone, Ante Tomić odigrao je loše. Tek dva poena (1/5) i četiri skoka premalo je od prvog centra Barcelone.

"Ante je vrlo brzo skupio dvije osobne pogreške i to je dosta utjecalo na njega i na našu igru. Nadam se da će biti bolje u nedjelju", kaže Xavi Pascual.

Hezonja je zaradio i pohvale Rudyja Fernandeza koji ga je pokušavao zaustaviti.

"Odradili smo sjajan posao u obrani, možda smo malo popustili u zadnjoj četvrtini i to je Mario kaznio. Uvijek pokušavam donijeti pozitivne stvari momčadi i napraviti ono što trener traži od mene. Znali smo da je Mario sjajan igrač velikog talenta i morat ćemo obrambeno biti što je više moguće agresivni."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.06.2015. u 13:44
    hezonja je već sada odličan..svaka čast mario
    Obrisan korisnik
  • narada10820.06.2015. u 11:41
    ne laprdaj, Mario. Ti si bio jedini od tvoje ekipe koji je bio na razini koji se očekiva za finale.
    narada108