Nogomet

Slaven Bilić utakmicu protiv Lusitansa odradit će s tribine

Branimir Korać • srijeda, 01.07.2015.
Slaven Bilić utakmicu protiv Lusitansa odradit će s tribine
Foto: EPA

West Ham već sutra igra prvu utakmicu u novoj sezoni i to susret prvog pretkola Europske lige protiv andorskog Lusitansa. Londonsku momčad neće s klupe voditi Slaven Bilić već Terry Westley...

Slaven Bilić bit će na tribinama Upton Parka, a ne na klupi uz svoju momčad u prvom susretu prvog pretkola Europske lige protiv andorskog Lusitansa.

U susretu protiv Lusitansa momčad će s klupe voditi Terry Westley, a od igrača koji su više igrali prošle sezone u konkurenciji su tek James Tomkins, Morgan Amalfitano, Matt Jarvis i Diafra Sakho dok je većina prve momčadi s Bilićem u trening kampu u Irskoj.

"Kada je došlo do promjene menadžera, znali smo da imamo rano kvalifikacijski dvoboj za Europsku ligu i morali smo osigurati plan za ovaj dvoboj. Bit će privilegija i čast biti u toj ulozi u četvrtak. Slavenu na taj način pomažem da tranzicija i prilagodba prođu što bolje. Vrlo je zainteresiran vidjeti neke mlađe igrače u pogonu. Bit će s nama i u svlačionici i svakako važan dio utakmice u četvrtak", rekao je Westley.

Susret u Londonu igra se u četvrtak od 20 sati i 45 minuta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!