Nogomet

Bilićev West Ham krenuo s 3:0, Aberdeen bliži Rijeci, Koper pobijedio na Islandu

Borna Rupnik • četvrtak, 02.07.2015.
Bilićev West Ham krenuo s 3:0, Aberdeen bliži Rijeci, Koper pobijedio na Islandu
Foto: EPA

Bilićev West Ham ubilježio je očekivanu pobjedu u Europskoj ligi, a Koper i Aberdeen približili su se okršajima s Hajdukom i Rijekom, ukoliko Splićani prođu.

Iako Slaven Bilić nije sjedio na klupi svog novog kluba, nastup West Hama protiv andorskog Lusitansa bio je pod posebnim povećalom, a pobjednika je odlučio Sakho s dva gola na kraju prvog poluvremena. Konačnih 3:0 postavio je Tomkins početkom nastavka.

Slovenski Koper pobijedio je na Islandu 1:0, a jedini je strijelac bio Pucko u 77. minuti. Pobjednik tog dvoboja igrat će protiv Hajduka ili Sillamäe Kaleva.

Rijeka čeka boljeg iz susreta Shkendije i Aberdeena, a prva utakmica u Makedoniji završila je 1:1, golovima McGinna i Kirovskog u 79. i 84. minuti.

Beogradska Crvena zvezda ostala je bez isključenog Pavićevića već u trećoj minuti, što je kazahstanskom Kairatu olakšalo put do pobjede 2:0 na Marakani.

Svoj su posao najuvjerljivije odradili nogometaši danskog Brondbyja, koji su Juvenes/Doganu iz San Marina pobijedili čak 9:0, a Slovan iz Bratislave slavio je 6:0 na gostovanju gibraltarskog predstavnika College Europa.

Po svemu sudeći, od Europe će se rano oprostiti Šerif iz Tiraspola, koji je kod kuće poražen 3:0 od norveškog Odda, a težak posao čeka bosanskohercegovački Zrinski, koji je od Širaka u Armeniji izgubio 2:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!