Nogomet

Kvržić: "Inter nas je skroz razbudio, a najvažnije je ne primiti gol protiv Aberdeena"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 13.07.2015.
Kvržić: "Inter nas je skroz razbudio, a najvažnije je ne primiti gol protiv Aberdeena"
Foto: FaH

Nogometaši Rijeke pripremaju se za prvi ovosezonski europski izazov, gostovanje škotskog Aberdeena na Kantridi.

Nakon remija bez pogodaka u Zaprešiću na otvaranju prvenstva, Rijeka se okrenula Europi i domaćem dvoboju s Aberdeenom u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige.

"Šteta što smo već na početku izgubili dva boda, ali to je nogomet. Idemo dalje, spremamo se za Aberdeen, dat ćemo sve od sebe i probati dobiti tu utakmicu. I što je još važnije i ne primiti gol", kaže za klupske stranice povratnik u riječke redove Zoran Kvržić.

"Ako možemo izvući išta pozitivno iz remija protiv Intera, onda možemo reći da nas je skroz razbudio. Počeli smo tjedan oštro, dobro treniramo. Samo da nastavimo tako i neće biti problema", dodao je.

Nogometaši Matjaža Keka posvetit će se analizi protivnika iz Škotske, koji nipošto nije bezazlena prepreka, a tvrdi da se sigurno može nositi s hrvatskim predstavnikom.

"Do sada nismo puno znali o njima, ali danas smo počeli razgovarati o Aberdeenu. Siguran da će trener i cijeli stručni stožer napraviti odličan posao u analizi protivnika i da ćemo se odlično pripremiti. Znam sigurno da nas čeka jak protivnik, drugi u škotskom prvenstvu, ali klub s iskustvom u europskim natjecanjima", zaključio je Kvržić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!