Nogomet

Klasnić: "Realno, pripremam se za kraj karijere. Ako dođe ponuda, razmislit ću"

Borna Rupnik • srijeda, 15.07.2015.
Klasnić: "Realno, pripremam se za kraj karijere. Ako dođe ponuda, razmislit ću"
Foto: Ivan Lacković

Ivan Klasnić, bivši hrvatski reprezentativac, priznaje da mu se približio kraj karijere, premda još nije definitivno prekrižio neki angažman.

"Realno, pripremam se za kraj karijere. Ako dođe ponuda, razmislit ću", sažeo je 35-godišnji Ivan Klasnić svoje planove za budućnost.

Klasnić je posebno dubok trag ostavio u Werderu iz Bremena, a otkrio je da je tada postajao i ozbiljan interes hamburškog prvoligaša za njegove usluge.

"Zanimanje HSV-a bilo je vrlo konkretno, više su me puta htjeli dovesti, čak i u mlađim danima. No, nakon osvojenog prvenstva s Werderom produžio sam ugovor", ispričao je za Transfermarkt.

"Mislim da nisam pogriješio sa svojim transferima, pogotovo zato što sam nakon transplantacije bubrega opet dobio dobar ugovor. Nikada nisam provjeravao svoju tržišnu vrijednost, no mislim da je još uvijek pristojna", dodao je.

Klasnić se rado prisjeća i svojih nastupa u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, na Svjetskom prvenstvu 2006. i na Europskom prvenstvu 2008. godine.

"San mi je bio igrati prvu utakmicu protiv Brazila, dobro smo odigrali i nesretno izgubili, a navijači su nas bodrili svih 90 minuta, osjećaj je bio nevjerojatan. Dvije godine poslije zabio sam dva gola u dvije utakmice, što bih više mogao poželjeti? Protiv Turske smo imali peh, ali cijeli je turnir lijepa uspomena", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.07.2015. u 23:24
    Ako je kraj, Ivane, hvala ti na svemu. Jedino mi je žao što će nam uvijek ostaurske, umjesto jednog od najljepših, to je jedan od najtužnijih trenutaka hrvatskog sporta.
    Obrisan korisnik
  • Aguias15.07.2015. u 12:42
    Ivane, imao si lijepu karijeru, dao si reprezentaciji koliko si mogao, sretno dalje u životu, pogotovo sa zdravljem
    Aguias