Nogomet

Dinamo mora "popraviti cijelu sliku": "Ništa nije izgubljeno, ali čeka nas težak posao"

Borna Rupnik • četvrtak, 16.07.2015.
Dinamo mora "popraviti cijelu sliku": "Ništa nije izgubljeno, ali čeka nas težak posao"
Foto: FaH

Nogometaši Dinama svjesni su da nisu odigrali na potrebnoj razini u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv suparnika iz Luksemburga.

Luksemburška Fola Esch izborila je vrlo dobrih 1:1 na Maksimiru protiv prvaka Hrvatske. Modri nisu ispunili zacrtani cilj, steći prednost prije uzvratne utakmice.

Goncalo: "Nismo zadovoljni i nije bilo lako večeras protiv Fole. Pred nama je uzvrat i prilika za popraviti cijelu sliku, ne smijemo se predati i trebamo u Luksemburgu dati sve od sebe da ispravimo ovo i osiguramo prolaz dalje".

"Nismo večeras bili na razini na kojoj smo trebali biti i nismo osigurali prednost koju smo htjeli, ali ništa nije izgubljeno", naglasio je Dinamov vratar Eduardo.

"Žao nam je što nismo uspjeli u prvoj utakmici upisati pobjedu i ispuniti sve što smo si zacrtali. Sada ćemo morati dati i više od maksimuma u uzvratnoj utakmici u Luksemburgu. Fola je bila dobra večeras, dobro su se branili, a nas sad čeka dosta težak posao", dodao je, prenose klupske stranice.

Slično razmišlja i mladi reprezentativac Marko Pjaca, koji također vjeruje u pozitivni rezultat za tjedan dana u Luksemburgu.

"Žao nam je što nismo večeras bili pravi i što nismo uspjeli pobijediti i stvoriti prednost u prvoj utakmici. Fola je pokazala dobru igru, prvi su došli do pogotka i dobro su se branili. Nakon isključenja, povukli su se još više i teško smo ih mogli probiti. Pred nama je uzvrat i još ništa nije gotovo, dat ćemo sve od sebe u Luksemburgu. Moramo vjerovati u prolaz dalje", izjavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!