Košarka

Hrvatska testira formu protiv Novog Zelanda, Perasović: "Debi mi nije opterećenje"

Borna Rupnik • srijeda, 29.07.2015.
Hrvatska testira formu protiv Novog Zelanda, Perasović: "Debi mi nije opterećenje"
Foto: FaH

Hrvatska košarkaška reprezentacija u srijedu u Slavonskom Brodu igra prijateljsku utakmicu protiv Novog Zelanda.

Hrvatski izbornik Velimir Perasović testirat će formu svojih košarkaša uoči nastupa na Europskom prvenstvu u Zagrebu i protiv Novozelanđana u Slavonskom Brodu.

Međutim, reprezentacija još uvijek nije u punom sastavu. "Novi Zeland je pokazao svoj potencijal na Svjetskom prvenstvu i bio bi težak protivnik čak i da smo kompletni, no oni nas trenutačno manje zanimaju. Zanima nas vidjeti u kakvom smo stanju nakon dva tjedna priprema", najavio je Perasović.

Perasović će u Slavonskom Brodu po prvi puta voditi reprezentaciju u nekom susretu, ali nije se želio upuštati u velike najave za europsku smotru.

"Osjećaj je normalan, s obzirom da sam već oko 30 godina u košarci. Debi mi nije opterećenje, a o medaljama na EP-u nećemo razgovarati. Idemo korak po korak, igrati što bolje i složiti što bolju momčad", dodao je izbornik.

"Svi igrači žele pobijediti u svim utakmicama, zato ćemo i u ovu ući potpuno usredotočeni, a drago nam je i što ćemo se ovako pripremati za nastupe pred domaćom publikom", nadovezao se reprezentativac Rok Stipčević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!