Nogomet

Ademi: "Ne mogu objasniti što se dogodilo, svatko je vrtio svoju priču na terenu"

Branimir Korać • srijeda, 05.08.2015.
Ademi: "Ne mogu objasniti što se dogodilo, svatko je vrtio svoju priču na terenu"
Foto: FaH

Dobro prvo i loše drugo poluvrijeme Dinama u Norveškoj, ali ipak prolaz protiv Moldea nakon remija 3:3. Kapetan Dinama Arijan Ademi svjestan je koliko su Modri loše izgledali u nastavku susreta...

Među igračima Dinama nije bilo nekog velikog zadovoljstva nakon izborenog prolaza protiv Modea. Imali su i sreće u Norveškoj, domaćin nije realizirao dva kaznena udarca, a nervoza u drugom poluvremenu umalo je skupo stajala hrvatskog prvaka, smatra Arijan Ademi.

"Zadovoljni smo zbog prolaza, ali ne možemo nikako biti zadovoljni zbog četiri naivno primljena gola. Prošle godine trebali smo pregaziti Aalborg, a ispali smo dok smo sada uz malo sreće prošli dalje. Nije nam bilo svejedno kada su izjednačili, vidio sam da su igrači nemirni, ali smo se stisnuli i dovršili posao", kaže Ademi za Goal.

Ademi tvrdi kako je plan bio posve drugačiji i da je Dinamo trebao igrati drugačije u drugom dijelu.

"U poluvremenu smo sasvim drugo dogovorili, nemam pojma što nam se dogodilo. Nikada još nisam vidio ovakvu utakmicu. Moramo svi zajedno pogledati ovu utakmicu i vidjeti gdje smo griješili."

"U prvom poluvremenu smo stvarno igrali dobro, momčadski, ginuli jedan za drugoga i ne mogu objasniti što nam se dogodilo u drugom dijelu. Bodrili smo se u svlačionici i htjeli odigrali agresivno u drugom dijelu, ali svatko je počeo vrtjeti svoju priču i mi igrači moramo preuzeti krivicu za to, ne smijemo to raditi."

Priliku za popravljanje dojma imat će već za vikend kada Dinamo dočekuje u derbiju Rijeku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!