Nogomet

Bilić: "Prava šteta, Astra je bila nervozna i počela paničariti, ali u prvenstvu ćemo biti dobri"

Borna Rupnik • petak, 07.08.2015.
Bilić: "Prava šteta, Astra je bila nervozna i počela paničariti, ali u prvenstvu ćemo biti dobri"
Foto: EPA

Slaven Bilić i njegov West Ham oprostili su se u Rumunjskoj od Europe, ali trener Čekićara uvjeren je da to neće pokvariti dobru sezonu u Premiershipu.

Nakon što je izbacio predstavnika Andore u prvom pretkolu i dobro se namučio protiv Maltežana u drugom, West Ham je u trećem pretkolu Europske lige - bez većeg broja prvotimaca - ispao od rumunjske Astre. U Londonu je imao dva gola viška pa ispustio pobjedu (2:2), a u uzvratu je rano poveo, ali je Budescu preokrenuo na 2:1 i izbacio Engleze.

Osim toga, u šest je europskih nastupa West Ham zaradio čak tri crvena kartona, a protiv Astre je i trener Slaven Bilić poslan na tribine.

"Odigrali smo dobro, zabili na samom početku i prava je šteta što smo ga kasnije jeftino primili. Do tada smo kontrolirali utakmicu i očekivao sam da ćemo zabiti i drugi jer se Astra bila nervozna i počela paničariti. Naravno da smo razočarani jer smo ispali", rekao je poslije utakmice bivši izbornik Hrvatske.

"Imali smo neke mlade igrače u postavi, ali i na njih ćemo računati. Bilo im je to dobro iskustvo, bit će korisni", dodao je Bilić, koji se već priprema za početak Premiershipa i nedjeljni okršaj s Arsenalom.

"Pred nama je velika sezona, u prvenstvu ćemo biti dobri, uvjeren sam u to", najavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zdren09.08.2015. u 22:42
    Zdren
  • Obrisan korisnik07.08.2015. u 19:27
    da se razumijemo, to što je igrao s tom famoznom "drugom" ekipom, nije razlog zašto je ispao. jer vrijednost te "druge" ekipe je veća od rumunja. dakle on nije igrao s nekim pionirima, pa se razlog traži u trenerskom dijelu a ne ekipnom.
    Obrisan korisnik
  • Yakov07.08.2015. u 18:10
    Od čega on odmara ekipu, na početku sezone je bolje da ekipa ima što više utakmica u nogama, a protiv Arsenala će vrlo vjerojatno izgubiti
    Yakov
  • Obrisan korisnik07.08.2015. u 14:38
    Jebe mi se i za engleze i za rumune, ali ovim njihovim ispadanjem je najvise najebo nas nacionalni koeficijent...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.08.2015. u 14:11
    Čuj ti izjave... Tvoja ekipa je vodila u obje utakmice i nije zadržala vodstvo, s time da je londonskih 2-0 s jačim sastavom veći kiks nego ovo. Još pokažeš nedostatak poštovanja prema suparnicima povevši kompletnu drugu momčad na put u Ploiesti. Zasluženo ste ispali. I još napomena: od Arsenala... [više na forumu]
    Obrisan korisnik