Nogomet

Burić: "Razočaran sam porazom, ali vjerujem u prolazak na Poljudu"

Sportnet • četvrtak, 20.08.2015.
Burić: "Razočaran sam porazom, ali vjerujem u prolazak na Poljudu"
Foto: Duje Bonačić

Hajduk je odlično otvorio europsku utakmicu protiv Slovana i u prvom poluvremenu nanizao par sjajnih prilika za pogodak. Sušić je u 38. minuti pogodio gredu, a izgledne prilike propustili su Ohandza i Vlašić, ali Bili nisu izdržali do kraja utakmice i u 79. minuti Lukaš Pokorny je zabio za konačnih 1:0.

Trener Hajduka Damir Burić na početku se osvrnuo na primljeni pogodak: "Za jednu utakmicu u gostima imali smo jako dobre prilike, ali jako me smeta ovaj pogodak pri kraju utakmice. Imali smo rezultat i praktički je sve bilo gotovo. Bili smo organizirani, a taj pogodak je uništio cijelu našu dobru igru."

"Pokazalo se da su vrlo jaki u prekidima. Dosta toga smo spriječili i stajali smo jako dobro na terenu. No, dogodi se jedna situacija u kojoj lopta dođe do njih i sretno zabiju pogodak, a mi tu sreću večeras nismo imali", dodao je Damir Burić u izjavi za HRT.

Iako se vraćaju na Poljud s golom zaostatka Burić vjeruje u povoljan rezultat i plasman u skupinu: "Mi ćemo naravno dobro analizirati ovu utakmicu, ali prije svega ja vjerujem u ovu momčad koja je odigrala jako dobro i držala se svega što smo se dogovorili. Žao mi je što se nisu nagradili, ali ima još jedna utakmica i to u Splitu."

Uzvratna utakmica četvrtog pretkola Europske lige na rasporedu je 28. kolovoza u 20 sati na stadionu Poljud.

Marjan Kreševac

Europska liga

4. pretkolo

Slovan Liberec1:0Hajduk
Hajduk0:1Slovan Liberec

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.08.2015. u 23:11
    Prvog bih Zou izveo oko 60. minute. Skroz je nestao bio s terena i očito je da mu je potreban pravi kontinuitet da bi mogao držati što duže visoku razinu igre.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.08.2015. u 15:04
    Ako Žuži Jelinek i Josip Manolić sa 95 godina mogu hodati onda nogometaš sa 20 godina mora trčati
    Obrisan korisnik
  • balaspo21.08.2015. u 06:02
    Dva vezna nisu dosla na utakmicu, kad je susic sta i hajduk je sta. Bojin se da cemo lose zvrsit drugu utakmicu, ako je bude s obzirom na genijalce na tribinama
    balaspo
  • Obrisan korisnik20.08.2015. u 23:55
    Buricu, ti jesi studiozan al si SUPAK i nikad nista od tebe!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.08.2015. u 23:44
    Nije mi jasno zasto nije iskoristio priliku da napravi jos 2 izmjene?! Bio je prilicno visok tempo i vidilo se da su neki igraci umorni.. Ja bih u zadnjih 20 min. uveo jos 2 svjeza igraca (iako nemamo Bog zna kakvu klupu) i pokusao dati gol u gostima!
    Obrisan korisnik