Nogomet

Ćorić: "Htio bih Barcelonu radi Messija", Hodžić: "Nije nas bilo strah, a volio bih igrati protiv Bayerna"

Borna Rupnik • srijeda, 26.08.2015.
Ćorić: "Htio bih Barcelonu radi Messija", Hodžić: "Nije nas bilo strah, a volio bih igrati protiv Bayerna"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama ove će se sezone okušati u europskoj eliti, među 32 najbolje momčadi Lige prvaka, a ždrijeb bi im mogao donijeti uistinu ugledne suparnike.

Nakon izbacivanja Fole Esch, Moldea i naposljetku albanskog Skenderbeua, zagrebački Modri postali su sudionici grupne faze Lige prvaka. Skenderbeu su na Maksimiru svladali 4:1, unatoč isključenju Goncala početkom drugog poluvremena.

"Nije nas bilo strah zbog crvenog kartona u drugom dijelu i činjenice da igramo s igračem manje. Mi smo bili kvalitetniji i bolji i zasluženo smo slavili na kraju. Ne bih još pričao o ždrijebu, vidjet ćemo. Navijam za Bayern i sigurno bih volio igrati protiv njih", rekao je jedan od Dinamovih strijelaca, Armin Hodžić.

Ante Ćorić: "Nadali smo se velikom broju navijača na Maksimiru, ali ovakva podrška, 17 tisuća navijača, stvarno nas je razveselila... ne može biti bolji osjećaj. Hvala na iskrenoj podršci, navijanju i hvala svima što su došli. Svi smo presretni, stvarno smo jako ovo željeli i mislim da se trud isplatio. Htio bih u grupnoj fazi Barcelonu radi Messija, ali vidjet ćemo uskoro".

Lijevi bek Josip Pivarić bio je strijelac pobjedonosnog pogotka u prvoj utakmici u Albaniji, a u Zagrebu je dodao asistenciju.

"Jako smo teško i naporno radili za ovo. Isplatilo se i presretni smo. Drago mi je što smo ušli u Ligu prvaka s ovako lijepim rezultatom. Mogu obećati dalje trud i maksimalno zalaganje, dat ćemo sve od sebe da rezultati budu što bolji. Mi ćemo igrati protiv favorita jer su to ekipe iz najvećeg ranga. Mi se nećemo predati, dat ćemo sve od sebe da dalje pišemo povijest. Nadam se da će povijest postati pozitivna, potrudit ćemo se", poručio je, prenose klupske stranice.

Ulazak u Ligu prvaka dodatno je usrećio Marka Pjacu, koji je dan prije dobio i poziv izbornika Nike Kovača.

"Stvarno smo presretni zbog Lige prvaka, to je nešto neopisivo i veliko je veselje u svlačionici. Pokazali smo da smo fizički spremni i da smo bolja momčad. Na kraju nije bilo neizvjesnosti i zasluženo smo slavili pred svojim navijačima", kaže.

U Dinamovoj je svlačionici posebno veselje vladalo zbog pozitivne navijačke podrške na stadionu.

"Ovo je prekrasan osjećaj. Mislim da smo zaslužili igrom i kvalitetom i sad ćemo se dalje boriti i pokušati ostvariti što bolji rezultat. Hvala svima koji su bili s nama na Maksimiru, puno nam je to značilo", naglasio je dvostruki strijelac, alžirski reprezentativac Hilal Soudani.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!