Nogomet

Perišić: "Pravi navijači će nas uvijek podržati. Ako netko ne želi navijati za nas, ne mora doći"

Branimir Korać • nedjelja, 11.10.2015.
Perišić: "Pravi navijači će nas uvijek podržati. Ako netko ne želi navijati za nas, ne mora doći"
Foto: FaH

Vrlo dobar nastup je iza Ivana Perišića koji je načeo Bugare. pogotkom već u drugoj minuti otvorio je Hrvatskoj vrata pobjede....

"Znali smo da će biti teško, pogotovo jer smo igrali bez navijača, ali skupili smo glave. Vidjeli smo i što su prije nas napravili Italija i Norveška i znali smo da moramo pobijediti. Na kraju smo pokazali da smo najbolji kada je najteže i zasluženo pobijedili."

Hrvatska je u Maksimiru tražila rani pogodak i do njega je i došla. Otvaranje kao iz snova pomoglo je na putu do pobjede.

"Rekli smo da ćemo pokušati što ranije doći do pogotka, Luka me sjajno proigrao i bilo je puno lakše igrati nakon tog prvog gola.Imali smo nakon toga još neke dobre prilike i šteta što nismo utakmicu riješili u prvom poluvremenu. U drugom dijelu smo zasluženo slavili, igrali smo dobro unatoč teškom vremenu. Imamo još jednu utakmicu i nastojat ćemo pobijediti i nadati se dobrom rezultatu iz Italije. Kiksali smo u zadnje dvije utakmice, imali smo sve u našim rukama, sada više nemamo."

Atmosfera oko reprezentacije je već duže vrijeme mučna, a Perišić smatra da oni koji ne žele navijati za ovu reprezentaciju ne trebaju doći na stadion.

"Da mogu nešto promijeniti, prvi bih to učinio. Igram za sebe, svoje suigrače, obitelj i Hrvatsku. Ne znam u čemu je problem, ako netko ne želi navijati za nas i misli da mi igramo za nekog drugog, ne mora doći na utakmicu. Oni pravi navijači će uvijek doći i podržati nas. Imamo još jednu utakmicu bez navijača, izdržat ćemo i nadam se da će u budućnosti biti sve u redu."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.10.2015. u 15:13
    I ja sam mislio da mi nemogu zgaditi repku ali uspjeli su u velikoj mjeri, ne bojkotiram ih tako da ne gledam ali emotivno bojkotiram-praktički mi je više svejedno hoćemo pobijediti, izgubiti ili šta već, a to je najgore
    Obrisan korisnik
  • soecc12.10.2015. u 14:14
    E pa Hrvoje, jako griješiš. Meni je bojkot baš pomogao da se više družim sa ženom, djecom, da se manje nerviram oko utakmica. Ja sam od onih koji je do kraja govorio: "reprezentaciju mi neće uzet jer im je nedam". Ali i u tome su uspjeli. Zgadili su mi sve ovo iako sam mislio da je to nemoguće. Ti... [više na forumu]
    soecc
  • Aguias12.10.2015. u 12:12
    e moj Perišiću, čovjek s karakterom i poštovanjem prema navijačima nikad ne bi tako govorio kao ti...Cijenio sam Perišića kao igrača, ali ovako pričati s visoka i s omalavažavajućim stavom: "Ako netko ne želi..." je sramotno! Jel se nogomet igra zbog publike ili zbog igrača?
    Aguias
  • Obrisan korisnik12.10.2015. u 08:37
    Nije li nam u cijeloj državi tako? Što si se uhvatio samo nogometa? To što imamo mali milijun općina, more političara od kojih su mnogi osuđeni (pa pušteni na slobodu) ili ih se povezuje s kriminalom, ljudi odlaze ih Hrvatske raditi van i sl. I baš je sada nogomet problem... Uostalom sada smo se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • j.s.veron12.10.2015. u 01:43
    Nevjerovatno koliko se otvorilo novih profila za ovu temu..
    j.s.veron