Nogomet

Pjaca i Rog: "Osjećaj je fantastičan, pokazali smo da se na nas može računati"

Branimir Korać • srijeda, 22.06.2016.
Pjaca i Rog: "Osjećaj je fantastičan, pokazali smo da se na nas može računati"
Foto: FaH

Hrvatska je u "šarenom" sastavu bacila na koljena Španjolsku, a dobru utakmicu odradili su i Marko Pjaca i Marko Rog koji su dobili priliku od prve minute...

Marko Rog bio je najveće iznenađenje u prvih 11. Iako ga nitko nije očekivao od prve minute, odigrao je dobru utakmicu.

"Kada mi je izbornik rekao da ću igrati, osjećaj je bio poseban. Velika je čast igrati za reprezentaciju, ali sada sam najsretniji zbog pobjede. Treme nije bilo, samo pozitivna nervoza, ali brzo je nestala jer sam se odmah koncentrirao na utakmicu."

"Pokazali smo da nisu vanzemaljci, dobro smo im se suprotstavili i dobro smo stajali na terenu. Bilo je bitno osvježiti momčad, a na kraju smo uz to i slavili te možemo daleko. S razlogom možemo biti puni samopouzdanja", dodaje Rog.

Dobar je bio i Marko Pjaca.

"Osjećaj je fantastičan, prve dvije utakmice odigrali smo dobro i htjeli smo to ponoviti. Drago mi je da smo mi mlađi pokazali da se na nas može računati."

Pjaca i sam dodaje kako nije siguran da je Kuipers trebao dosuditi kazneni udarac kada je završio na travi u španjolskom šesnaestercu.

"Sve treba respektirati, ali ne treba se nikoga bojati. Igramo dobro i lijepo. Penal? Kontakta je bilo, ali ne znam je li bilo dovoljno za kazneni udarac."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!