Nogomet

Maccabi Tel Aviv potvrdio dobru formu uoči Europske lige

Nikola Raič • srijeda, 10.08.2016.
Maccabi Tel Aviv potvrdio dobru formu uoči Europske lige
Foto: EPA

U susretu četvrtog kola izraelskog Toto kupa, protivnik Hajduka u play-offu Europske lige, Maccabi iz Tel Aviva slavio je protiv Hapoel Raanane...

Srijeda je bila rezervirana za provjere suparnika koji će se sukobiti u posljednjem pretkolu Europske lige, a nažalost po Hajduk, Maccabi se puno bolje proveo. Splićani su demolirani od strane najljućeg rivala, dok je Maccabi slavio protiv Hapoel Raanane s 3:0.

Status favorita domaćini su potvrdili ranim pogotkom. Već u nakon 13 minuta igre Maccabi je vodio, a strijelac je bio Igiebor. Do kraja prvog dijela Maccabi nije uspio povećati svoje vodstvo, dok je nastavak ponudio probleme za domaćine.

Problemi su se javili u vidu brzog isključenja za Dasu, koji je ostavio svoje suigrače na cjedilu cijelo drugo poluvrijeme. No, Maccabi je pokazao svoju snagu i nije dozvolio Hapoelu povratak u susret.

Čak dapače, Maccabi je s igračem manje povećao svoju prednost u 61. minuti, a strijelac za 2:0 bio je Micha, a za konačnih 3:0, u sudačkoj nadoknadi, zabio je Sa Orlando.

Maccabi je lako priveo utakmicu kraju i potvrdio dobru formu uoči redovnog prvenstvenog kola, a zatim i dvoboja sa Splićanima. Ostaje Hajduku dobro se pripremiti za ovaj susret i popraviti današnji loš dojam iz derbija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!