Nogomet

VIDEO: Remi Šahtara i kijevskog Dinama u ukrajinskom derbiju

Sportnet • petak, 09.09.2016.
VIDEO: Remi Šahtara i kijevskog Dinama u ukrajinskom derbiju
Foto: EPA

Momčadi Šahtara i kijevskog Dinama sastale su se u derbiju sedmog kola ukrajinskog prvenstva. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a igrali su i Darijo Srna i Domagoj Vida.

AUTOR: Filip Martinović

U prvoj utakmici sedmog kola najviše posla od svih na terenu imao je sudac Abdula koji je podijelio čak 11 žutih kartona, sedam gostima iz Kijeva i četiri Šahtaru, a pravo je čudo kako nijedna momčad nije dobila crveni karton.

Dinamo je poveo u 24. minuti iz vrlo sumnjivog kaznenog udarca kojeg je realizirao Gusev. Šahtar je na izjednačenje čekao do 75. minute kada su džokeri s klupe donijeli domaćinu bod. Strijelac je bio Dentinho na asistenciju Bohdana Butka.

Kod Šahtara je do 66. minute u igri bio Darijo Srna, dok je Eduardo utakmicu proveo na klupi. Kod gostiju je hrvatski stoper Domagoj Vida odigrao cijelu utakmicu.

Šahtar je ovim remijem zadržao prvo mjesto s 19 osvojenih bodova, tri više od kijevskog Dinama.

Šahtar: Pyatov, Srna (Butko), Kučer, Rakickij, Ismaily, Kovalenko (Dentinho), Marlos, Fred, Bernard (Wellington), Stepanenko, Ferreyra.

Dinamo Kijev: Šovkovski, Danilo Silva (Moroziuk), Makarenko, Hačeridi, Vida, Sidorčuk (Harmaš), Ribalka, Husjev (Fedorčuk), Bujalskij, Jarmolenko, Júnior Moraes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!