Nogomet

Ante Čačić po prvi put reprezentaciji priključio riječkog veznjaka

Mihaela Bradovski • nedjelja, 06.11.2016.
Ante Čačić po prvi put reprezentaciji priključio riječkog veznjaka
Foto: FaH

Nakon što je objavio popis od 23 igrača na koje računa za kvalifikacijski dvoboj protiv Islanda i prijateljski protiv Sjeverne Irske, Ante Čačić najavio je poziv još jednom igraču nakon odigranih utakmica ovog kola...

Što je najavio, to je i ispunio pa je tako izbornik Čačić uručio prvi poziv u reprezentaciju igraču sredine terena lidera hrvatskog prvenstva, Filipu Bradariću.

Bradarić dosadnije bio u kombinacijama za poziv u reprezentaciju, a Čačić mu je uručio pozivnicu jer očito smatra da bi Bradarić mogao biti od koristi, ako ne već u dvoboju protiv Islanda, onda barem u radu na treningu gdje bi mogao kupiti priliku za nastup u prijateljskoj utakmici sa Sjevernom Irskom.

Riječki veznjak u ovoj sezoni upisao je 14 nastupa, a što se tiče nacionalne selekcije, dosad je bilježio nastupe za reprezentaciju do 19 i 21 godine.

Dres mlade reprezentacije izborio je igrajući još u Hajduku, a prelaskom u Rijeku uspio je dogurati i do A reprezentacije.

Inače, okupljanje reprezentativaca zakazano je za ponedjeljak u Zagrebu dok će dvoboj protiv Islanda Hrvatska odigrati na Maksimiru u subotu.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!