Tenis

Argentinci s ljevakom idu na Čilića u petak

Jurica Godina • srijeda, 23.11.2016.
Argentinci s ljevakom idu na Čilića u petak
Foto: FaH

Večer uoči ždrijeba, argentinski izbornik Daniel Orsanic kazao je argentinskim novinarima kako je odlučio tko će s njegove strane na teren u petak uz Del Potra. Kako doznaje jedino Sportnet, i to od uglednog kolege, Orsanic planira postaviti ljevorukog igrača protiv Marina Čilića, a navjerojatnije je da će to biti Federico Delbonis.

"Odlučio sam tko će biti naš drugi igrač u petak i prenio sam to dotičnom igraču", kazao je Orsanic. Prema našim  pouzdanim izvorima, riječ je o ljevorukom igraču, shodno tomu moguće je da zaigra ili Delbonis ili Pella. 

No, naš izvor tvrdi kako je vjerojatnije riječ o Federicu Delbonisu, koji je na posljednjim turnirima sezone odigrao znatno bolje. K tomu, Pella je na zadnjem turniru sezone, u Parizu, imao problema s blažom ozljedom zbog čega je pozvao pomoć fizioterapeuta u meču sa Steveom Johnsonom, kojeg je izgubio u dva seta.

Orsanic se osvrnuo i na dolazak Diega Armanda Maradone, o kojem je Sportnet prvi izvjestio. Vjeruje da to može samo pozitivno utjecati na njegovu momčad.

"Maradona je itekako dobrodošao. Mislim da to što će on biti ovdje i gledati dvoboj neće utjecati na naše igrače. To im neće odvratiti pozornost ni oduzeti koncentraciju. Vjerujem da će htjeti pridružiti se našem timu", zaključio je Orsanic, imajući na umu kako je Maradona i u prethodnim navratima znao u svlačionici motivirati argentinske tenisače.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!