Košarka

VIDEO: Vrlo dobar nastup Ivice Zupca u pobjedi D-Fendersa

Petar Jenjić • nedjelja, 27.11.2016.
VIDEO: Vrlo dobar nastup Ivice Zupca u pobjedi D-Fendersa
Foto: FaH

U novom susretu NBDL-a, košarkaši Los Angeles D-Fendersa nadigrali su Rio Grande Valley Viperse rezultatom 132:120. Vrlo dobru utakmicu za pobjedničku momčad je odigrao Ivica Zubac, a hrvatskom je košarkašu to bila druga utakmica u NBDL-u...

U tek drugoj gostujućoj utakmici ove sezone, Los Angeles D-Fendersi slavili su u gostima kod Rio Grande Valley Vipersa rezultatom 132:120, osvetivši se tako za jedini ovosezonski poraz.

Domaćini su vodili nakon prve četvrtine, prisiljavajući D-Fenderse na dosta izgubljenih lopti. U drugoj su dionici gosti puno bolje odreagirali, šutirali su 16/25 iz igre, uz 12 asistencija te preuzeli vodstvo na poluvremenu (68:69).

Momčad iz Los Angelesa i u drugom je poluvremenu nastavila gdje je stala u prve dvije četvrtine. Održavali su prednost tijekom većine drugog poluvremena, a nakon što su u jednom trenutku imali i 16 koševa prednosti, susret su prelomili u samoj završnici.

D-Fenderse je do pobjede predvodio Roscoe Smith s 24 poena (6/7 za dva, 1/2 za tricu, slobodna bacanja 9/11). Ivica Zubac odigrao je vrlo dobru utakmicu, a za 26 minuta provedenih na parketu ubacio je 14 poena (6/10 za dva, slobodna bacanja 2/2) uz sedam skokova, tri asistencije i jednom blokadom.

Viperse je predvodio Isaiah Taylor s 35 ubačaja (9/16 za dva, 4/8 za tricu, slobodna bacanja 5/5).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!