Rukomet

Duvnjak: "Zlatko Horvat ima našu punu podršku"

Sportnet • petak, 27.01.2017.
Duvnjak: "Zlatko Horvat ima našu punu podršku"
Foto: EPA

Domagoj Duvnjak nije mogao skriti suze s lica nakon poraza od Norveške. Svi igrači daju podršku Zlatku Horvatu, kapetan poručuje da ima snage za borbu sa Slovenijom za broncu...

Duvnjak: "Jako sam tužan, nemam riječi. Ali s druge strane sam i ponosan na borbu koju smo pokazali. Teška utakmica". Izbornik je rekao - to je sport. Nekad pobijediš, nekad izgubiš. Meni je drago što smo ostavili srce na parketu, da smo izašli krvavih koljena".

"Zlajo je mašina mala. On ima našu punu podršku. Turnir je odigrao fenomenalno, ubija se. Šteta što ga Bog nije nagradio, ali bit će prilike. Njemu treba naša podrška. Nije stvar u meni, ovo su stvarno sjajni dečki. Čestitam im i skidam kapu. Imam snage jer sutra se igra za medalju. Bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe. Užas. Zadnji put smo 2010. ušli u finale. Bila nam je velika želja da danas legnemo s medaljom, ali nismo uspjeli."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10828.01.2017. u 01:31
    Bilo bi isto tako važno da se standardiziraju pravila o vremenskom sustavu u knock-out fazi. Ne može biti da za meč za broncu na jednom SP-u jedna reprezentacija ima samo 19 sati rekuperacije a druga cjeli jedan dan više. A ista stvar se tiče finale, gdje domaćin- gle, koja slučajnost - ima jedan... [više na forumu]
    narada108
  • sportoz27.01.2017. u 23:35
    Puna podrška HRS-u da za EP nagodinu osmisli sustav u kojem nema polufinala. To je izgleda jedini način da se mi nađemo u finalu. Istinita je tvrdnja da nema protivnika kojeg Hrvatska ne može dobiti, ali čini se isto tako da nema protivnika kojeg Hrvatska može dobiti u polufinalu.
    sportoz