Rukomet

Babić: "Moramo dati sve od sebe, medalja bi bila veliko čudo za Hrvatsku"

Sportnet • petak, 27.01.2017.
Babić: "Moramo dati sve od sebe, medalja bi bila veliko čudo za Hrvatsku"
Foto: FaH

Nakon poraza Hrvatske u produžetku polufinalnog ogleda s Norveškom izbornik Babić rekao je da nema previše filozofije, to je sport, treba se sabrati i osvojiti broncu...

Babić: "Bilo što reći je suvišno, osim Bogu hvala na svemu. To je sport, imali smo šansu, nismo pogodili. Nema tu previše filozofije, igrali smo na našem rubu, na maksimumu, sa srcem, sa željom, sa svime što treba napraviti jedna momčad, došli smo blizu, imali smo zadnji udarac, nismo dali gol."

"Sigurno je da se što prije trebamo resetirati, sabrati, sutra je utakmica za treće mjesto, moramo dati sve od sebe, izvući sve što možemo i osvojiti medalju jer medalja bi bila jedno zaista veliko čudo za Hrvatsku."

"Ponosan sam na igrače, milijun puta im zahvaljujem, pokazali su što znači igrati za Hrvatsku. To je sport, večeras ćemo napraviti sastanke, sabrati se, sutra već igramo, Slovenija je imala dan više, moramo pronaći dodatnu snagu i probati pobijediti utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.01.2017. u 23:21
    Ne bi bila nikakvi čido, čudo bi bilo da dobijemo sposobnog izbornika, ali jebi ga, tako je to u Hrvatskoj. Golužu smo pljuvali nakon 3 bronce, a s ovim je čudo ako prođemo četvrtfinale. Nije ni Goluža bio nešto, ali za Babića je doktor. Tako je to kad savez vodi ortakluk i oligarhija. Protiv... [više na forumu]
    Obrisan korisnik