Rukomet

Sjajni Lovro Mihić predvodio Wislu do visoke pobjede kod Gwardije

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.02.2017.
Sjajni Lovro Mihić predvodio Wislu do visoke pobjede kod Gwardije
Foto: EPA

Wisla je upisala vrlo visoku pobjedu u gostima kod Gwardije koju je pregazila s 39:21. Briljirao je Lovro Mihić koji je bio prvi strijelac susreta i to uz stopostotan učinak...

Wisla nastavlja nizati pobjede u poljskom prvenstvu, u susretu 16. kola slavila je već 15. put ove sezone, a jedini poraz upisala je u derbiju protiv Kielcea.

U 16. kolu gostovala je kod Gwardije, očekivala se pobjeda gostiju, ali ipak nešto teža nego što je to bilo. Domaćin je potpuno razbijen i Wisla je slavila s visokih 39:21.

Već na poluvremenu bilo je jasno da se domaćinu sprema katastrofa, nakon što je u 26. minuti Wisla imala 17:5, na poluvrijeme je odnijela 21:8 i Gwardia je u drugom dijelu imala zadatak koliko-toliko smanjiti zaostatak.

Nije uspjela, čak štoviše, Wisla je dodatno povećala vodstvo i na kraju slavila s ogromnih 39:21 što joj je jedna od najvećih pobjeda ove sezone.

Sjajnu utakmicu odigrao je Lovro Mihić koji je postigao osam pogodaka iz osam pokušaja i ujedno bio prvi strijelac susreta. Pridružili su mu se Valentin Ghionea sa šest golova i Tomasz Gebala s pet. Šime Ivić dodao je tri pogotka iz šest pokušaja.

Kod Gwardije Mateusz Jankowski postigao je šest pogodaka, a Kamil Mokrzki pet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!