Rukomet

Manuel Štrlek u fantastičnom nastupu nosio Kielce do nove visoke pobjede

Mihaela Bradovski • subota, 11.02.2017.
Manuel Štrlek u fantastičnom nastupu nosio Kielce do nove visoke pobjede
Foto: FaH

I u 17. kolu poljskog prvenstva Kielce je bilo uvjerljivo, baš kako se i očekivalo. Protivnik je bio Stal Mielec kojeg je Kielce lakoćom svladalo 35:23, a velike zasluge za to nosi Manuel Štrlek...

Hrvatski rukometaši u inozemstvu nastavljaju s odličnim nastupima, a Manuel Štrlek bio je posebno raspoložen u visokoj pobjedi Kielcea u gostima kod Stala.

Najbolja poljska momčad nije ostavila domaćinu niti najmanju šansu, visoko je slavila s 35:23 iako je u prvom poluvremenu još bilo neizvjesno.

Međutim u drugom dijelu gosti su pritisnuli gas i dobili to razdoblje s čak 19:8. Zanimljivo i u prvom susretu ove dvije momčadi u rujnu prošle godine Kielce je slavilo s identičnih 35:23 na svom parketu.

Štrlek je odigrao odličnu utakmicu, u svakom poluvremenu postigao je po pet pogodaka i bio najefikasniji igrač dvoboja. Sve to napravio je bez ijednog promašaja.

Osim Štrleka nastupio je i Filip Ivić koji je bio dobar i skupio je devet obrana, Karol Bielecki postigao je sedam golova, a Pawel Paczkowski šest. Kod domaćina Oleksandr Kirilenko postigao je šest pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!