Rukomet

Sandro Obranović s tri pogotka sudjelovao u pobjedi Szegeda

Branimir Korać • nedjelja, 12.02.2017.
Sandro Obranović s tri pogotka sudjelovao u pobjedi Szegeda
Foto: FaH

Szeged očekivano nije imao problema u susretu 15. kola mađarskog prvenstva protiv Budakalasza. Slavio je s glatkih 36:19, a od Hrvata najefikasniji bio je Sandro Obranović...

Sedmoplasirana momčad mađarskog prvenstva nije stvorila nikakve probleme Szegedu. Momčad potencijalnog hrvatskog izbornika Juana Carlosa Pastora glatko je slavila s 36:19.

Szeged tako i dalje ostaje u korak s Veszpremom nad kojim ima i blagu prednost s obzirom na pobjedu u jedinom njihovom dosadašnjem dvoboju. No Veszprem je i dalje prvi s utakmicom i bodom više.

Dvoboj protiv Budakalasza bio je vrlo brzo riješen, domaćin je već do poluvremena stvorio visoku prednost i na odmoru vodio 18:9. Niti u nastavku susreta ništa se nije promijenilo, Pastorova momčad nastavila je podizati razliku te susret završila sa 17 golova prednosti.

Zsolt Balogh predvodio je pobjednika s devet golova, Richard Bodo dodao je sedam, a Mario Šoštarić pet. Sandro Obranović pridružio im se s tri pogotka dok su po jedan dodali Alen Blažević i Denis Buntić.

U sastavu poraženih Bence Nagy postigao je osam pogodaka, a Krisztian Redai pet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!