Nogomet

Ibrahimović: "Gdje god sam došao nešto sam osvojio, poput Indiane Jonesa"

Petar Jenjić • petak, 17.02.2017.
Ibrahimović: "Gdje god sam došao nešto sam osvojio, poput Indiane Jonesa"
Foto: EPA

Uvijek osebujni Zlatan Ibrahimović imao je razloga za zadovoljstvo nakon postignutog hat-tricka i 3:0 pobjede protiv St. Etiennea u prvom susretu šesnaestine finala Europske lige. Istaknuo je i važnost dobrog rezultata jer ih u Francuskoj očekuje teško gostovanje...

Večer na Old Traffordu pripala je Zlatanu Ibrahimoviću koji je postigao svoj prvi hat-trick od dolaska u Manchester United. Mourinhova je momčad u prvom susretu šesnaestine finala Europske lige s 3:0 pobijedila St. Etienne.

Švedski je nogometaš već osvojio Community Shield u dresu Uniteda i svoj je put do raznih trofeja usporedio s Indiana Jonesom: "Svaki je osvojeni trofej za mene veliki uspjeh. Gdje god sam igrao osvojio bih nešto i ako to i dalje budem mogao ovdje bit će super. Ljudi koji me poznaju znaju da uvijek dajem sve od sebe. Gdje god sam došao nešto sam osvojio, znači da sam poput Indiane Jonesa."

17. je ovo hat-trick za Ibrahimovića u karijeri: "Osjećaj je sjajan, suigrači su mi jako pomogli. Igrali smo otvorenu utakmicu i bilo je važno da ostvarimo dobar rezultat uoči uzvrata. Pobijedili smo 3:0, postigao sam sva tri pogotka i sretan sam zbog toga. Još je puno utakmica pred nama i nadam se da mogu nastaviti u ovom ritmu. Već sam ranije postigao nekoliko pogodaka protiv njih, ali nisam usredotočen samo na određene protivnike. Uvijek pokušavam raditi svoj posao i ono u čemu sam najbolji."

Napadač Manchester Uniteda je svjestan važnosti dobrog rezultata u prvoj utakmici jer je St. Etienne teško gostovanje: "Upravo je dobar rezultat ovdje bio važan jer znam kako je teško tamo igrati. Imaju sjajne navijače, sjajnu podršku i zato je bilo važno da odigramo dobro na Old Traffordu.", zaključio je Ibrahimović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • qvestor22.02.2017. u 13:20
    El bi Man utd-u trebala biti prioritet jer pobjednik automatski bez kvalifikacija ulazi u Ligu prvaka, a to će teško izborit kroz Premiership
    qvestor
  • crush18.02.2017. u 14:55
    EL bi bio moguce treci trofej, ako osvoje kup za tjedan dana
    crush
  • Obrisan korisnik17.02.2017. u 15:33
    dobro bi bilo kad bi osvojio i europa ligu ove godine, bar jedan trofej ove godine
    Obrisan korisnik