Košarka

Velić: "Uvjerio sam igrače da možemo igrati protiv Cibone"; Mulaomerović: "Bili su hrabri i inspirativni"

Petar Jenjić • subota, 18.02.2017.
Velić: "Uvjerio sam igrače da možemo igrati protiv Cibone"; Mulaomerović: "Bili su hrabri i inspirativni"
Foto: Martina Japundžić

Vodeća momčad A-1 lige, šibenski Jolly, ostvario je najveći uspjeh u klupskoj povijesti plasmanom u finale Kupa Krešimira Ćosića pobjedom protiv Cibone u jednoj vrlo zanimljivoj i sadržanoj utakmici u kojoj je momčad Ivana Velića odigrala vjerojatno jednu od najboljih partija ove sezone...

Košarkaši Jollyja dokazali su još jednom zašto su trenutno vodeća momčadi prvenstva Hrvatske. Šibenska je momčad pod vodstvom trenera Ivana Velića pobijedila Cibonu 87:79 i prošla u finale Kupa Krešimira Ćosića gdje ih u subotu s početkom u 20 sati očekuje dvoboj s Cedevitom.

Trener Jollyja je poslije utakmice rekao: "Moji igrači imaju sjajan karakter, uvjerio sam ih da možemo igrati protiv Cibone i da možemo pobijediti unatoč slabijem prvom poluvremenu. Znali smo da će drugi dio ići na našu stranu, malo smo digli ritam, ubrzali igru, dolazili do otvorenih šuteva i uz kontrolu skoka smo zasluženo pobijedili."

Cibonin trener Damir Mulaomerović čestitao je protivnicima na pobjedi: "Čestitke košarkašima Jollyja, bili su hrabri i inspirirani, pogodili su dosta otvorenih šuteva i trica, želim im puno sreće u finalu. Igračima nemam što prigovoriti, dali su svoj maksimum. Bili smo dosta emotivno potrošeni nakon jučerašnje utakmice.

Kratko se na trenerove riječi nadovezao i najbolji Cibonin strijelac u večerašnjoj utakmici Luka Žorić: "Čestitke Jollyju na pobjedi, mi se sada moramo okrenuti utakmicama u ABA ligi, Europi i domaćem prvenstvu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!