Nogomet

Naletilić poručuje Pjaci: “Slušaj Allegrija”

Nikola Raič • petak, 24.02.2017.
Naletilić poručuje Pjaci: “Slušaj Allegrija”
Foto: EPA

Marko Pjaca stigao je do prvog pogotka u dresu Juventusa, pohvale dolaze sa svih strana, a menadžer mu poručuje da vjeruje Allegriju...

Nakon što je Allegri kritizirao Pjacu i upozorio ga kako Serie A nije HNL, čin se kako se Pjaca probudio. Nakon ulaska u igru protiv Porta, pružio je sjajnu partiju koju je okrunio pogotkom. I zastupnik Marka Pjace, Naletilić smatra kako je trener uvijek u pravu te poručuje Pjaci da ga nastavi slušati.

”Allegri je vrlo dobar trener i Pjaca ga treba pratiti ako želi uspjeti u ovoj ligi. U Portu je napravio promjenu i shvatio je gdje može poboljšati momčad kako bi promijenio tijek susreta. On uvijek pokušava poboljšati i motivirati Pjacu i smatra ga sjajnim igračem. Mlad je i ako nastavi slušati trenera može biti samo još bolji. Sretan sam zbog njega i sjajnog nastupa u Portu”, istaknuo je Naletilić Allegrijeve kvalitete.

Nastavio je Naletilić s pohvalama na račun Pjace: “Da vam budem iskren, kad god je ušao, napravio je razliku. Za njega je lakše igrati protiv Porta koji igra nogomet, nego protiv Crotonea ili Palerma kada su svi iza lopte. Njegova je velika prednost što može igrati i lijevo i desno. U usporedbi s Mandžukićem i Cuadradom, manje sudjeluje u obrani, ali je tehnički superioran.”

Za kraj, jedan od najpoznatijih zastupnika na ovom području istaknuo je kako Pjaca mora pronaći konstantnu te tako može doseći nivo Dybale: “On je budućnost Juventusa i europskog nogometa.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.02.2017. u 15:29
    dobro mu govori, Allgi ga često fali i puno očekuje od njega, a zna točno u čemu se mora poboljšat
    Obrisan korisnik