Tenis

Johnson još jednom nadigrao Isnera, Goffin lakoćom do prolaza

Branimir Korać • utorak, 28.02.2017.
Johnson još jednom nadigrao Isnera, Goffin lakoćom do prolaza
Foto: EPA

Na jakom turniru u Acapulcu noćas je prvi do prolaza došao Borna Ćorić, a njemu su se kasnije pridružila još petorica tenisača...

U američkom dvoboju na startu turnira u Acapulcu Steve Johnson nadigrao je Johna Isnera s dva puta po 6:4. Johnson je tako bio bolji i u drugom ovogodišnjem međusobnom dvoboju nakon što je slavio na početku godine u Aucklandu, a svladao ga je i prošlogodišnjem dvoboju u Washingtonu.

Vrlo lako do drugog kola došao je David Goffin koji je potpuno izdominirao protiv Stephanea Roberta. Goffin je ispustio sam tri gema, a Robert je ubilježio deveti uzastopni poraz. Još od listopada prošle godine kada je u Moskvi došao do polufinala, Robert ne zna za pobjedu, a od tada je osvojio samo jedan set.

"Kada je bilo potrebno, bio sam vrlo solidan na servisu i zadovoljan sam svojim nastupom. Sredinom drugog seta imali smo nekoliko vrlo tijesnih poena i iako se tako ne čini, meč nije bio jednostavan", rekao je Goffin.

Australac Jordan Thompson ušao je u glavni ždrijeb kao lucky loser i tamo je uspio upisati pobjedu u prvom kolu. Protivnik mu je bio Feliciano Lopez koji je samo nastavio sa slabim rezultatima u 2017. godini uz novi poraz.

ATP Acapulco, prvo kolo:
Steve Johnson (SAD) - John Isner (SAD, 8) 6:4, 6:4
David Goffin (Belgija, 5) - Stephane Robert (Francuska) 6:1, 6:2
Adrian Mannarino (Francuska) - Taylor Fritz (SAD, Q) 3:6, 7:6(5), 6:4
Jordan Thompson (Australija, LL) - Feliciano Lopez (Španjolska) 2:6, 6:3, 6:3
Ernesto Escobedo (SAD, WC) - Stefan Kozlov (SAD, Q) 6:1, 2:6, 6:0

ATP Sao Paulo, prvo kolo:
Gastao Elias (Portugal) - Orlando Luz (Brazil, WC) 6:2, 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!