Košarka

VIDEO: Dario Šarić s rekordom karijere ponovno među najboljim Sixersima

Branimir Korać • nedjelja, 05.03.2017.
VIDEO: Dario Šarić s rekordom karijere ponovno među najboljim Sixersima
Foto: EPA

Philadelphia je upisala novi poraz, ovaj put pregazili su je Detroit Pistonsi. Dario Šarić ponovno je bio među najboljim pojedincima Sixersa ubilježivši najviše asistencija u NBA karijeri...

Dobri nastupi prvenstveno Darija Šarića i Nika Stauskasa nisu pomogli Philadelphiji da napravi nešto više u dvoboju protiv Detroit Pistonsi. Vrlo loša obrana u kombinaciji s raspoloženim napadom Pistonsa doveli su do visokog poraza Brownove momčadi s čak 136:106.

136 primljenih poena dovoljno govori za sebe, u svakoj četvrtini Pistonsi su ubacili najmanje 30 poena i s takvim nastupom nisu mogli izgubiti.

Philadelphia čak i nije loše krenula, do sredine prve dionice održavala je vodstvo, ali kada su gosti preuzeli kontrolu i ušli u ritam, domaćini su se sve teže nosili.

Uspjeli su Sixersi u drugoj dionici uhvatiti priključak i smanjiti zaostatak, čak su i poveli s 41:40, ali u završnici su se Pistonsi odvojili i otišli na odmor s visokih 67:52.

U drugom dijelu odmah su gosti probili granicu od 20 poena viška i do kraja susreta Philadelphia se borila da upiše što manji poraz.

Dario Šarić odigrao je još jednu dobru utakmicu, ali prave podrške suigrača nije bilo. Umor nakon tijesne utakmice dan ranije ostavio je traga i nije bilo previše otpora.

Šarić je susret završio s 19 poena (6/12 za dva, 1/3 za tri, 4/4 slobodna), šest skokova i rekordnih osam asistencija. Nik Stauskas pratio ga je s 24 poena. Na drugoj strani Kentavious Caldwell-Pope ubacio je 26 poena, Marcus Morris 22, Tobias Harris 20 uz devet skokova te Andre Drummond 14 uz 14 skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!