Nogomet

Marek Hamšik: "Moramo odmah napasti Real"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.03.2017.
Marek Hamšik: "Moramo odmah napasti Real"
Foto: EPA

U utorak je na rasporedu uzvratni susret osmine finala Lige prvaka između Napolija i Real Madrida. Talijanska momčad hvata zaostatak od dva pogotka, a jedan od najboljih igrača momčadi iz Napulja, Marek Hamšik, kaže kako neće čekati već će odmah napasti prošlogodišnjeg osvajača ovog natjecanja...

Pobjeda s barem dva pogotka razlike je imperativ za nogometaše Napolija u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida. Kako tvrdi slovački nogometaš Marek Hamšik, Napoli ne planira čekati već će napasti branitelja naslova.

Na press konferenciji uoči spomenute utakmice, koja se igra u utorak, Hamšik je rekao: "Mi smo momčad koja ne kontrolira utakmicu, već izlazimo na teren i napadamo. Naravno, moramo biti i oprezni u obrani. Napoli nikad nije igrao slabo kod kuće u ovakvim utakmicama, tako da mislim da će biti spektakl. Ne mogu dočekati da počne utakmica, moramo istrčati na teren i napraviti ono što želimo. Siguran sam da će to biti sjajna večer."

Unatoč vodstvu Napolija 1:0 Real je okrenuo rezultat i postigao tri pogotka, iako je mogao još i više: "Real Madrid je sjajna momčad koja ima napadačku snagu i može zabijati kada želi, ali mi moramo razmišljati o našem stilu igre i o onome što smo pripremili. Uživat ćemo u utakmici jer ćemo igrati protiv sjajnih igrača. Neće biti lako, moramo dostizati zaostatak, ali odigrat ćemo najbolje što znamo."

Pobjedom protiv Rome u subotu 2:1 približili su se spomenutoj momčadi na samo dva boda zaostatka i opasno prijete da preuzmu drugo mjesto: "Bila je to vrlo važna pobjeda, posebno što smo time smanjili bodovnu razliku i približili im se na ljestvici. Sjajan je osjećaj igrati u Ligi prvaka i želimo to ostvariti i sljedeće sezone. Ova su nam tri boda veliki poticaj", zaključio je Hamšik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.03.2017. u 09:20
    bit će im teško, moraju se dobro braniti, virujem da će u napadu biti dobri
    Obrisan korisnik