Nogomet

Tuchel: “Mislili smo da će naša pobjeda biti vijest, ali zbog Barce smo dosadna priča”

Nikola Raič • četvrtak, 09.03.2017.
Tuchel: “Mislili smo da će naša pobjeda biti vijest, ali zbog Barce smo dosadna priča”
Foto: EPA

Iako su tek završili sa svojom utakmicom, igrači Dortmunda zajedno su u svlačionici odgledali triler završnicu na Camp Nouu…

Trener Borussije Dortmund, Thomas Tuchel prepričao je kako je njegova momčad u slavljeničkom raspoloženju odgledala završnicu iz Barcelone te dodao kako sada njihova pobjeda izgleda dosadno.

”Bili smo u ekstazi kada smo došli u svlačionicu nakon pobjede 4:0 na terenu. Mislio sam da je u tom trenutku 4:1 za Barcelonu, ali već su zabili i peti pogodak. Ostalo je još dvije minute susreta, svi smo stali pred televizor kao da smo dio utakmice, ali u slavljeničkom raspoloženju”, prepričava Tuchel događaje nakon sjajne pobjede njegove momčadi.

Nijemac ističe i kako su svi očekivali šesti pogodak: “Odjednom svi su nam se pridružili i nastavili smo gledati, a svi su imali osjećaj da će Barca zabiti još jedan pogodak. Kada su ga zabili nastala je ludnica. Do tad smo mislili da će naša pobjeda biti vijest, odjednom smo postali dosadna priča.”

Za kraj, Tuchel je ponovio što i mnogi kada se osvrću na pobjedu Barcelone: “Ako itko to može, to je Barcelona. Čestitam im na veličanstvenoj predstavi.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.03.2017. u 15:51
    samo da zadrže ovu formu za dalje
    Obrisan korisnik
  • narada10809.03.2017. u 13:11
    haha, bravo Auba, bravo Borussia, bravo Tuchel. Ali samo jedna stvar .... da li cete biti takvog raspolozenja kad zdrijeb za polufinale spoji i vas i Barcelonu ?? ;-) ;-)
    narada108