Košarka

Mulaomerović: "Imali smo svoju šansu, ta zadnja lopta bi nas sigurno odvela dalje"

Dario Dodić • srijeda, 22.03.2017.
Mulaomerović: "Imali smo svoju šansu, ta zadnja lopta bi nas sigurno odvela dalje"
Foto: FaH

Košarkaši Cibone bili su vrlo blizu prolasku u polufinale Fibinog Europa kupa, imali su zadnji napad protiv Elan Chalona, ali su na kraju poraženi 83:78 i tako ispali iz natjecanja. Trener Vukova Damir Mulaomerović i najbolji u redovima Cibone Luka Žorić krive nedostatak sreće u završnici...

Trener Cibone Damir Mulaomerović nije bio pretjerano nezadovoljan nakon poraza kod Elan Chalona. Kaže momci su dali sve od sebe i nema im što zamjeriti.

"Čestitam momcima na pristupu i angažmanu. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili. Bili smo dobri, pogotovo poslije svega što nam se događalo. Nemam igračima što zamjeriti, dali su sve od sebe. Imali smo zadnju loptu, po mom mišljenju je trebao biti faul. Imali smo svoju šansu, ta zadnja lopta bi nas sigurno odvela dalje."

"Bila je prava košarkaška atmosfera, na kraju su oni bili ipak spretniji i sretniji te im u nastavku natjecanja želim puno sreće. Mojim momcima skidam kapu do poda, pokazali su da su sjajni dečki i odigrali su na jednom vrlo visokom nivou", zaključio je Mulaomerović, a prenose službene stranice kluba.

Luka Žorić bio je najbolji u redovima Cibone: "Odigrali smo kako smo se i dogovorili. Da nam je netko ponudio prije utakmice ovakav rezultat i priliku za prolaz dalje mislim da bismo objeručke prihvatili. Uz sve što nas je snašlo u zadnje vrijeme odigrali smo onako kako smo najbolje mogli. Zadnja lopta je odlučivala, ali to je tako u sportu. Dali smo sve od sebe na parketu i nemamo za čime žaliti. Na kraju je domaćin imao malo više sreće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!