Nogomet

Seleznjov: "Utakmicu ne smijemo dijeliti na dva poluvremena"

Mihaela Bradovski • subota, 25.03.2017.
Seleznjov: "Utakmicu ne smijemo dijeliti na dva poluvremena"
Foto: FaH

Ukrajinci nakon poraza u Maksimiru redom su isticali zadovoljstvo nastupom u drugom poluvremenu te smatraju da su pokazali kako mogu igrati s Hrvatskom...

Prvi nastup u dresu ukrajinske reprezentacije imao je Mikola Matvijenko i dobro je odradio posao. 20-godišnji branič Šahtara na posudbi u Karpatyju nije bio previše impresioniran.

"Kako ocjenjujem svoj debi? Zadovoljan sam i zahvalan što sam mogao igrati u ovakvoj utakmici što je neprocjenjivo iskustvo. Što se susreta tiče, prvo poluvrijeme bilo je loše. Na odmoru smo dosta razgovarali, Hrvati su nam u nastavku dopustili igrati i pokazali smo da možemo s njima. Nećemo pognuti glave, imamo razloga za optimizam."

Jevhen Seleznjov ušao je u igru u drugom dijelu i nije govorio o dva poluvremena.

"Utakmica se ne smije razdvajati na dva poluvremena. Analiza susreta nije moj posao, postoje ljudi koji to trebaju raditi. Rezultat je takav kakav je, a mi možemo govoriti što god hoćemo. Ne znam što više reći nego da mi je žao."

Jedan od onih koji je bio među boljima u ukrajinskom sastavu, Bohdan Butko, nada se boljem ishodu u uzvratu.

"Hrvatska me nije iznenadila. Na žalost nismo uspjeli zabiti iako smo u drugom poluvremenu igrali bolje. Idemo dalje, pokušat ćemo slaviti na svom terenu."

I Ivan Ordets slaže se da je Ukrajina igrala puno bolje u drugom dijelu.

"Drugo poluvrijeme odradili smo jako dobro, da smo tako igrali i u prvom dijelu, možda bi došli do pobjede. Oni imaju velike klase Rakitića i Modrića koji su s jednim-dva dodira odigrali akciju kod gola, lopta je došla do Kalinića i nismo mogli previše učiniti."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!