Košarka

Zubac: "Mislim da ću dominirati Ljetnom ligom", Ingram: "Ubacivat će 30 poena"

Branimir Korać • srijeda, 05.04.2017.
Zubac: "Mislim da ću dominirati Ljetnom ligom", Ingram: "Ubacivat će 30 poena"
Foto: EPA

Ivica Zubac i Brandon Ingram nastupat će s Lakersima u srpnju u Ljetnoj ligi gdje obojica očekuju da će dominirati. Ingram prognozira da će prosječno ubacivati 40 poena, a Zubac 30...

I dok je Ivica Zubac završio sezonu zbog ozljede gležnja, Brandon Ingram igra sa smanjenom minutažom zbog problema s koljenom. Obojica već sada gledaju prema Ljetnoj ligi gdje će nastupati za Lakerse i pokazati koliko su napredovali.

Ingram ima velike planove i tvrdi da će prosječno ubacivati 40 poena, a Zubac 30. "Brandon će to ostvariti lakoćom", dodaje Zubac.

Hrvatski centar vjeruje kako će tijekom nastupa u Las Vegasu pokazati još više nego što je to pokazao prošlog ljeta kada je također bio dobar.

"Prošlog ljeta izgledalo je dosta lagano za mene i očekujem da ću dobro igrati i ovog ljeta. Imam dosta iskustva, mislim da ću dominirati Ljetnom ligom", tvrdi Zubac te dodaje:

"Cilj je upisati sve pobjede, ali je još važnije pronaći kemiju s igračima koji će s nama nastupati. Ljeto je vrlo dugačko i potrebne su nam utakmice. Dobro će nam doći da bi bili još bolji i stekli samopouzdanje uoči nove sezone."

Hrvatski reprezentativac, nadamo se, bit će i dio ekspedicije koja će nastupati na Europskom prvenstvu ove godine, a do tada ga očekuje još puno rada.

"Brandon i ja smo prvi u dvorani svaki dan. Jako naporno radimo i tako dodatno dobivamo na samopouzdanju. Što više radimo, bit ćemo samo bolji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg06.04.2017. u 09:42
    Volio bih cuti sto je rekao. Nekad prijevod sa engleskog dobije drugacije znacenje nego sto ga ima u origianalu. Cisto sumnjam da bi on bas rekao kako ce dominirati ligom, malo mi zvuci pretjerano. Nije Zubac neki nadobudan tip.
    interreg
  • Obrisan korisnik06.04.2017. u 09:15
    Ne mislim da je Zubac umišljen, nego samo jako samopouzdan. Ranije j edavao neke izjave gdje je iskazivao skromnost, a radne navike koje ima vjerojatno će ga odvesti daleko uz talent koji posjeduje. Samo što manje ozljeda. nadamo se da će kroz ljetnu ligu još napredovati i biti u reprezentaciji... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.04.2017. u 22:42
    Pa nije to lose,znaci da ima samopuzdanja i da vjeruje u sebe i svoje mogucnosti mlad je ima svo vrijeme ovoga svijeta,samo takvim nacinom pristupa i razmisljanja moze postati vrhunski igrac,i to je ok a takav je i Saric,tvrdoglav pozitivan tako se postaje igrac,jer ako ti dodes u nba i pomiris se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • dane-barca05.04.2017. u 17:47
    Kako bahato djeluje taj Zubac,a tek na pocetku karijere ...
    dane-barca