Košarka

Rob Hennigan otpušten s mjesta generalnog menadžera Orlando Magica

Petar Jenjić • četvrtak, 13.04.2017.
Rob Hennigan otpušten s mjesta generalnog menadžera Orlando Magica
Foto: EPA

Nakon pet sezona provedenih na mjestu generalnog menadžera Orlando Magica, Rob Hennigan je otpušten zbog još jedne neuspješne sezone u kojoj klub nije uspio izboriti doigravanje...

Čelni ljudima Orlando Magica nisu imali više strpljenja pa su nakon još jedne godina puna krivih poteza, razmjena i loših rezultata odlučili otpustiti generalnog direktora Roba Hennigana. Kako su objavili iz kluba, otpušten je i jedan od njegovih asistenata Scott Perry, dok je mjesto barem privremeno upotpunio drugi asistent Matt Lloyd koji je jedan od kandidata i za stalan posao.

"Cijenimo Robove pokušaje u unaprjeđivanju momčadi, ali osjećaj je da napretka nema. Vrijeme je da promijenimo vodstvo košarkaških operacija. Želimo Robu sve najbolje u nastavku karijere.", rekao je jedan od članova Magicovog odbora Alex Martins.

Hennigan je zaposlen još 2012. godine i jedan od njegovih prvih poteza bila je razmjena Dwighta Howarda u Los Angeles Lakerse, međutim, nije uspio u naumu da podigne momčad s dna Istočne konferencije.

Ovu je sezonu Orlando zaključio na omjeru od 29 pobjeda i 53 poraza, a što će donijeti naredni mjeseci za Marija Hezonju, Damjana Rudeža i njihove suigrače preostaje saznati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.04.2017. u 16:05
    Napokon! Koja budaletina, ima više loših poteza od LA Clippersa 80tih...
    Obrisan korisnik