Ostali sportovi

Kličko: "Nadam se da su godine borbi još ispred mene"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.04.2017.
Kličko: "Nadam se da su godine borbi još ispred mene"
Foto: EPA

Vladimir Kličko borit će se za IBF, WBA i IBO pojas u superteškoj kategoriji protiv Anthonyja Joshue na Wembleyju 29. travnja. Ukrajinski boksač koji je profesionalac već 21 godinu ne planira umirovljenje nakon meča, bez obzira na ishod...

Bez ikakve sumnje Vladimir Kličko ne planira okončati karijeru dugu 21 godinu nakon meča protiv Britanca Anthonyja Joshue, želeći time umanjiti pritisak koji iz dana u dan sve više raste. Borit će se za svjetsku titulu po IBF, WBA i IBO kategoriji.

Ukrajinski je boksač bio neporažen 11 godina prije nego je izgubio meč od Tysona Furyja 2015. godine i u cijeloj karijeri ima tek četiri poraza uz 64 pobjede.

"Nadam se da je još nekoliko godina boksa ispred mene. Uvijek sam govorio kako su zdravlje i motivacija vrlo važni i ako jedna od tih stvari nedostaje, nema smisla dalje nastaviti."

Borba će se održati 29. travnja na stadionu Wembley pred 90 tisuća gledatelja i bit će jedna od najposjećenijih u povijesti britanskog boksa.

"Anthony Joshua je sjajan borac, borim se protiv najboljeg. Bit će to veliki izazov za mene, puno važniji od prošlog. Pozornost koju je moj prošli meč dobivao je puno manji u odnosu na ovaj. Uživat ću sigurno.", zaključio je Kličko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!