Tenis

Kristijan Mesaroš bez četvrtfinala u Italiji, Portugalac bolji u dva seta

Mihaela Bradovski • srijeda, 26.04.2017.
Kristijan Mesaroš bez četvrtfinala u Italiji, Portugalac bolji u dva seta
Foto: Maja Giljanović

Kristijan Mesaroš nije uspio ubilježiti pobjedu u drugom kolu Challengera u Francavilli. Igrao je protiv Portugalca Pedra Souse koji ga je svladao sa 6:4, 6:1...

Nakon što je u prvom kolu svladao prvog nositelja Gastaa Eliasa, Kristijan Mesaroš nije uspio upisati i drugu pobjedu u glavnom ždrijebu u Francavilli. 219. igrač svijeta, Portugalac Pedro Sousa, slavio je sa 6:4, 6:1 i izborio prolaz dalje.

Bio je ovo drugi njihov međusobni dvoboj, u prvom prije šest godina Mesaroš je bio uspješniji, no sada se situacija promijenila i Sousa je odnio pobjedu.

Mesaroš je imao dosta problema na svom početnom udarcu, u prvom setu tri puta ga je gubio, isto toliko puta i u drugom samo što se u prvom setu uspio dva puta vratiti iz breaka zaostatka, ali u drugom nije. Tamo je Sousa jednom bio u krizi, međutim nakon što je izvukao svoj servis gem kod 2:1, do kraja meča izgubio je tek jedan jedini poen.

U četvrtfinalu Portugalca očekuje dvoboj protiv Talijana Mattea Donatija koji je kroz prva dva kola prošao tijesnim pobjedama u tri seta protiv sunarodnjaka Simonea Bolellija i Lorenza Giustina.

U konkurenciji parova Marin i Tomislav Draganja u dva seta bili su bolji od prvih nositelja Guillerma Durana i Jonathana Erlicha sa 6:2, 7:6. U polufinalu očekuje ih dvoboj protiv Rameeza Junaida i Kevina Krawietza.

Challenger Francavilla, drugo kolo:
Pedro Sousa (Portugal) - Kristijan Mesaroš (Hrvatska) 6:4, 6:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!