Tenis

Bedene nastavio fantastičnu seriju, u finalu protiv Lucasa Pouillea

Mihaela Bradovski • subota, 29.04.2017.
Bedene nastavio fantastičnu seriju, u finalu protiv Lucasa Pouillea
Foto: EPA

U finalu turnira u Budimpešti igrat će Aljaž Bedene i Lucas Pouille. Obojica su upisali pobjedu u dva seta i tako odličan tjedan zaokružili ulaskom u finale...

Laslo Đere nije imao snage za novo iznenađenje. Prvo polufinale na ATP Touru u karijeri ostat će mu u pamćenju, ali tamo je bolji bio Aljaž Bedene, Slovenac s britanskom putovnicom koji tako nastavlja sjajnu seriju pobjeda.

Ne računajući predaju u Miamiju protiv Struffa, Bedene sada ima 23 pobjeda uz taj jedan poraz, a posljednja u dva seta pobijedio ga je upravo protivnik u nedjeljnom finalu Lucas Pouille. Dogodilo se to još u veljači u Marseilleu gdje je Francuz odnio pobjedu 7:5, 7:5.

Protiv Đerea, Bedene nije imao nikakvih problema, upisao je pobjedu 6:2, 6:4 za manje od 80 minuta igre. "Prvi set bio je jako dobar, u drugom sam nešto više griješio, ali sam dobro servirao i držao meč pod kontrolom", istaknuo je Bedene.

Pouille je imao teži posao protiv Paola Lorenzija, no takvo što se i očekivalo. Ipak u tijesnom drugom setu Pouille je u pravom trenutku došao do breaka i prošao u finale.

"Paolo je dobar igrač i znao sam da neće biti lako. U finalu ću uživati i nadam se pobijediti", rekao je Francuz.

ATP Budimpešta, polufinale:
Aljaž Bedene (Velika Britanija) - Laslo Đere (Srbija) 6:2, 6:4
Lucas Pouille (Francuska, 1) - Paolo Lorenzi (Italija, 6) 6:2, 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!