Tenis

Tri nositeljice u četvrtfinalu, Pliškova zaustavila Puig

Mihaela Bradovski • utorak, 23.05.2017.
Tri nositeljice u četvrtfinalu, Pliškova zaustavila Puig
Foto: EPA

Na turniru u Strasbourgu odigrana su četiri susreta drugog kola, a jedina nositeljica koja nije prošla u četvrtfinale je Monica Puig...

Četvrta nositeljica turnira u Strasbourgu Carla Suarez Navarro odigrala je vrlo dobar meč u drugom kolu protiv Christine McHale i upisala glatku pobjedu. Odličan nastup i samo pet izgubljenih gemova, bio je to jedan od onih boljih dana za Suarez Navarro koja ima velikih oscilacija ove sezone.

Samantha Stosur u dva meča upisala je samo dva izgubljena gema. Nevjerojatan niz za Australku koja je s po 6:0, 6:1 svladala prvo Duan, a zatim i Brengle. Amerikanka je otpuhana s terena za samo 50 minuta, a Stosur je potvrdila odličnu formu uoči Roland Garrosa.

Monica Puig upisala je triput više neprisiljenih pogrešaka nego winnera i glatko je poražena od Kristine Pliškove. Čehinja je zabila 13 aseva i upisala zasluženu pobjedu. Portorikanka je u problemima, ne igra dobro i rijetko dolazi do pobjeda što je loš znak uoči preseljenja u Pariz.

Iznenađenje nije dopustila Shuai Peng koja je za protivnicu imala Amandine Hesse. Trebalo je Kineskinji malo vremena za hvatanje ritma, ali nakon što je osvojila prvi set sa 7:5, u drugom setu nadigrala je Francuskinju sa 6:2.

WTA Strasbourg, drugo kolo:
Carla Suarez Navarro (Španjolska, 4) - Christina McHale (SAD) 6:4, 6:1
Samantha Stosur (Australija, 6) - Madison Brengle (SAD) 6:0, 6:1
Kristina Pliškova (Češka) - Monica Puig (Portoriko, 9) 6:2, 6:3
Shuai Peng (Kina, 8) - Amandine Hesse (Francuska) 7:5, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!