Košarka

VIDEO: Zubac s Lakersima u polufinalu Ljetne lige, Boston poražen bez Žižića

Branimir Korać • nedjelja, 16.07.2017.
VIDEO: Zubac s Lakersima u polufinalu Ljetne lige, Boston poražen bez Žižića
Foto: EPA

Ivica Zubac i Los Angeles Lakersi igrat će u polufinalu Ljetne lige koja se održava u Las Vegasu. Lakersi su u četvrtfinalu svladali Brooklyn Netse sa 115:106 uz devet poena, osam skokova i četiri asistencije Zupca koji je na parketu proveo samo 15 minuta...

Poznati su polufinalisti Ljetne lige, a među njima su i Los Angeles Lakersi s Ivicom Zupcem. Lakersi su u četvrtfinalu igrali protiv Netsa i slavili sa 115:106, a Zubac je dobio 15 minuta za vrijeme kojih je ubilježio devet poena (3/9 iz igre), osam skokova i četiri dodavanja.

Zubac nije briljirao i sam je svjestan kako može bolje i da mora poraditi na nekim stvarima.

"Moram prilagoditi svoju igru. Za razliku od prošle godine, sve je brže u Ljetnoj ligi, sve momčadi igraju puno brže i moram se tome prilagoditi", ističe Zubac.

Hrvatski centar dodaje kako mora biti agresivniji kada ide u realizaciju.

"Kada idem na obruč moram biti puno agresivniji, svaki put moram ići na zakucavanje jer ako ne zakucam, dobit ću slobodna bacanja. To mi je cilj."

Dok se Zubac mučio, odlični su bili Vander Blue s 27 poena i Kyle Kuzma s 26, Lonzo Ball dodao je 14 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Kod Netsa Caris LeVert ubacio je 23 poena.

Polufinale neće vidjeti Ante Žižić sa Celticsima. Boston je poražen od Dallasa 91:74, a Žižić nije bio u konkurenciji za nastup. Yogi Ferrell s 20 poena bio je prvo ime kod Mavericksa.

Upravo Mavericksi bit će polufinalni protivnik Lakersa, a u drugom polufinalu igrat će Portland Trail Blazersi i Memphis Grizzliesi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!