Nogomet

Bečka Austria do prvenstvene pobjede uoči dvoboja protiv Osijeka

Mihaela Bradovski • subota, 12.08.2017.
Bečka Austria do prvenstvene pobjede uoči dvoboja protiv Osijeka
Foto: Kristijan Komarica

U četvrtom kolu austrijskog prvenstva Austria iz Beča ugostila je LASK i upisala prvu pobjedu ove sezone. Slavili su Bečani s 2:0 i u boljem raspoloženju dočekuju dvoboj protiv hrvatskog predstavnika...

Nakon prva tri kola, Austria je na kontu imala samo jedan bod i da nije prošla ciparski AEL u trećem pretkolu Europske lige, a i tu je imala dosta problema, u klubu ne bi imali nimalo razloga za zadovoljstvo početkom nove sezone.

Ciprani su eliminirani, a i upisana je prva pobjeda u prvenstvu, taman uoči dvoboja protiv Osijeka koji je na rasporedu sljedećeg tjedna.

Bečani su slavili s 2:0, no nisu oduševili igrom, LASK je bio dosta opasan i imao je čak više prilika nego domaćin. Međutim Finkovi igrači svoje dvije su iskoristili i bilježe prva tri boda.

Poveli su u 60. minuti iz kontranapada koji je zaključio Kevin Friesenbichler, a točku na i stavio je u 94. minuti također iz kontranapada i to na prazan gol Felipe Pires.

Austria je igrala u sastavu: Hadžikić, Larsen, Westermann, Filipović, Martschinko, Serbest, Tajouri (91. Kadiri), Prokop (71. De Paula), Holzhauser, Pires, Friesenbichlert (81. Monschein).

Austrijsko prvenstvo, četvrto kolo:
Austria Beč - LASK 2:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!