Košarka

Teodosić: "Teško mi je što ću morati preskočiti ljeto s reprezentacijom"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 21.08.2017.
Teodosić: "Teško mi je što ću morati preskočiti ljeto s reprezentacijom"
Foto: EPA

Miloš Teodosić morao je otkazati nastup za srpsku reprezentaciju zbog ozljede lista čime je postao još jedan u nizu igrača koji će preskočiti Eurobasket. Unatoč brojnim otkazima igrač Los Angeles Clippersa smatra kako Srbija i dalje ima kvalitetu za najviše ciljeve...

Iako je prvotno planirao nastupiti na Eurobasketu čini se kako je ozljeda lista Miloša Teodosića ipak teža nego što se mislilo. Srpski košarkaš i novi član Los Angeles Clippersa je tako postao još jedan u nizu srpskih igrača koji će propustiti natjecanje. Samom Teodosiću ova je odluka jako teško pala.

"Jako mi je bilo teško donijeti ovakvu odluku i preskočiti ljeto s reprezentacijom. Nakon što sam se posavjetovao s izbornikom i doktorom shvatio sam kako neću biti od pomoći suigračima, iako je moja želja, kao i uvijek, bila velika. Ozljeda je ipak kompliciranija nego što sam mislio. Vjerovao sam kako ću moću igrati, iako su predviđanja liječnika bila drugačija."

Kazao je i kako je liječnik Clippersa došao u Srbiju samo kako bi mu pomogao što prije se oporaviti: "Nakon snimki i pregleda i on je shvatio kako će moj oporavak trajati duže od očekivanog. U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno pružimo podršku igračima koji idu na Eurobasket. Kvalitetu imamo, atmosfera je odlična i nema razloga da našu podršku ne opravdaju", zaključio je Teodosić za srpske medije.

Srbija će prvi dio natjecanja na Eurobasketu igrati u Istanbulu s domaćinom Turskom, Velikom Britanijom, Rusijom, Belgijom i Latvijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!