Nogomet

Marko Vešović nakon poraza: "To je Europa, tu se ne opraštaju greške"

Petar Jenjić • četvrtak, 14.09.2017.
Marko Vešović nakon poraza: "To je Europa, tu se ne opraštaju greške"
Foto: FaH

Prvo kolo Europske lige nije donijelo bodove nogometašima Rijeke koje je rastužio grčki AEK slavljem na Rujevici 2:1. Marko Vešović istaknuo je kako si u Europi ne smiju dozvoljavati padove koncentracije jer će protivnik to iskoristiti, dok Filip Bradarić smatra kako se ova momčad Rijeke može potući sa svakim u grupi...

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli u prvom nastupu u Europskoj ligi doći do bodova. S Rujevice je zadovoljniji otišao grčki AEK koji je slavio s 2:1 zahvaljujući odličnom pogotku Lazarosa Christodoulopoulosa iz slobodnog udarca.

Igrači Rijeke složni su u izjavama nakon utakmice, greške se ne praštaju i protivnik će ih iskoristiti, ali i kako još ima dovoljno vremena za popravak stvari.

Marko Vešović je rekao: "Nismo dovoljno dobro kontrolirali protivnika, Livaja nam je stvarao jako puno problema. To je Europa i tu se ne opraštaju greške ni padovi koncentracije. Protivnici to kažnjavaju. Iako, mislim da je trebalo završili remijem, imali smo svoje prilike, no nismo bili dobri u završnici"

Grcima je na ostvarenoj pobjedi čestitao Filip Bradarić koji je istaknuo kako je AEK bio bolja momčad i zasluženo pobijedila, ali da ipak ostaje žal za bodovima.

"Ostaje žal jer smo se vratili nakon njihovog prvog pogotka, bili smo dobri prvih 15 minuta drugog poluvremena, sve dok nisu postigli pogodak. Idemo dalje, moramo se podignuti i nastaviti, imamo još puno utakmica ispred sebe, skupit ćemo se i vidjeti što je večeras bilo loše. Spremni smo se potući sa svakim u ovoj grupi."

Europska liga, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Rijeka1:2AEK Atena
Austria Beč1:5Milan
1Milan 513:6+710
2AEK Atena 56:5+17
3Rijeka 611:12-17
4Austria Beč 69:16-75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!