Tenis

Borna Ćorić eliminiran već na startu turnira u Chengduu

Branimir Korać • utorak, 26.09.2017.
Borna Ćorić eliminiran već na startu turnira u Chengduu
Foto: EPA

Borna Ćorić nastavlja s igrama toplo-hladno. U Chengduu bilo je "hladno", poražen je već u prvom kolu od Argentinca Guida Pelle koji ga je svladao u dva seta...

Forma Borne Ćorića i dalje vrlo varira, od sjajnih nastupa poput onog protiv Alexandera Zvereva na US Openu pa do vrlo skromnog protiv Guida Pelle u Chengduu. Ćorić nije uspio svladati Argentinca koji je definitivno igrač kojeg može dobiti.

Međutim ovaj put nije uspio, imao je dosta problema, nijednom nije oduzeo protivniku servis i izuzev prvog gema u meču, nije se niti približio takvom čemu.

U prvom gemu meča Ćorić je imao jedine tri break lopte u meču nakon čega više nije imao nijednu priliku za oduzimanje servisa. U naredna tri svoja servis gema spašavao je break lopte, ali kod 5:4 Pella je stigao do set lopte na servisu Ćorića i odmah je iskoristio.

U drugom setu obojica su bili uvjerljivi na svom servisu i nije bilo prilika za break. Otišli su u tie-break gdje je Ćorić poveo s 1:0 i nakon toga izgubio pt poena u nizu i otplovio u poraz. Pella je 13. gem uzeo sa 7:2 i izborio drugo kolo.

Bio je to njihov prvi međusobni dvoboj, a Pella će u drugom kolu igrati protiv prvog nositelja Dominica Thiema koji je bio slobodan u prvom kolu.

Chengdu, prvo kolo:
Guido Pella (Argentina) - Borna Ćorić (Hrvatska) 6:4, 7:6(2)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!