Nogomet

Kramarić: "Ne igramo dobro kao u klubovima", Vida: "Treba pošteno priznati da nešto ne štima"

Branimir Korać • petak, 06.10.2017.
Kramarić: "Ne igramo dobro kao u klubovima", Vida: "Treba pošteno priznati da nešto ne štima"
Foto: FaH

Velika razočaranost vladala je u hrvatskim redovima nakon dvoboja protiv Finske. Andrej Kramarić i Domagoj Vida nisu skrivali kako neke stvari ne funkcioniraju...

Andrej Kramarić svjestan je da je Hrvatska u posljednjim utakmicama potpuno prokockala sve dobro što je napravila u prvom dijelu kvalifikacija.

"Teško je išta posebno reći, svima je jasno da smo razočarani. Prije ljeta smo bili u sjajnoj situaciji i sada smo sve to prokockali te se moramo vaditi u Ukrajini da bi uopće uhvatili play off. Moram samo istaknuti da je posebna stvar igrati za reprezentaciju, srce i mozak žele, ali noge jednostavno nekad ne slušaju. Svima je jasno da nismo na pravoj razini, u Ukrajini moramo dati više."

Kramarić nema odgovor što se dogodilo s Hrvatskom u posljednjim utakmicama.

"Je li problem možda što smo već pomislili da smo u Rusiji, no sada izgleda kao da se borimo sami sa sobom i nismo niti približno dobri kao u klubovima. Ne znam što je problem, ali moramo se skupiti i ako ćemo gledati unazad neće biti dobro. Znamo što nas čeka za tri dana i nadam se da ćemo biti pravi."

Na tom tragu je i Domagoj Vida koji također priznaje da nešto ne štima.

"Nismo zaslužili pobjedu. Do 60. minute imali smo kontrolu, igrali, probavali, ali ne znam zašto smo se povukli nakon gola. Teško mi je išta reći, glava je vruća, ali moramo biti pošteni i priznati da nešto ne štima. Mi ćemo probati u tih par dana među sobom vidjeti što se događa, nećemo praviti dramu, ali moramo se podići. U Kijevu će biti jako teško, čeka nas pun stadion, a to nam je zadnji vlak. Probat ćemo se pribrati, odigrati muški i izboriti te dodatne kvalifikacije."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • KORISNIK 00707.10.2017. u 00:38
    Vida je uvijek jedini,ili od malo rijetkih,koji ne mulja ,nego kaze ono sto svi vidimo.ovo da nesto ne stima ne misli samo na igru nego i na stvari u savezu i oko njega.pa neka sjednu ko ljudi ko sta kaze Pletikosa i nek se dogovore i fino odjebu oni koji su za sve ovo sto ne stima krivi
    KORISNIK 007