Nogomet

Lokomotiva se vratila iz zaostatka pa s igračem manje nije iskoristila penal

Branimir Korać • utorak, 31.10.2017.
Lokomotiva se vratila iz zaostatka pa s igračem manje nije iskoristila penal
Foto: FaH

Vrlo sadržajan dvoboj u drugom kolu Lige prvaka mladih odigrali su Lokomotiva i Željezničar. Susret je okončan 1:1, gosti iz Sarajeva bili su bolji i opasniji protivnik, ali unatoč igraču manje Lokomotiva je imala priliku za pobjedu...

Lokomotiva će morati odigrati puno bolje u Sarajevu ako misli proći u sljedeću rundu natjecanja u Ligi prvaka mladih. U prvom susretu protiv Željezničara upisala je remi 1:1, doduše promašila je penal u završnici, ali po igri pobjedu nije zaslužila.

Željo je bio bolji i opasniji protivnik, puno toga njegovi igrači su promašili, a Lokosi se nikako nisu uspjeli nametnuti. Bolju igru i terensku inicijativu gosti su konkretizirali u 41. minuti kada su stigli do vodstva pogotkom Amara Beširevića.

Nakon što su potpuno nadigrani u prvom dijelu, očekivao se bolji nastup Lokosa u drugom poluvremenu, međutim i dalje su gosti bili opasniji.

Svoje prilike nisu realizirali i onda je Lokomotiva kaznila silne promašaje. U 74. minuti Marko Vranjković zabio je za 1:1 i tako vratio Lokose u igru.

Četiri minute kasnije Vranjković zarađuje drugi žuti karton i ranije napušta travnjak, ali i s igračem manje Lokomotiva dobiva meč loptu. U 82. minuti dosuđen je pomalo dvojben kazneni udarac, priliku za preokret dobio je Ivan Skansi, ali njegov pokušaj lakoćom brani vratar gostiju Filip Dujmović.

Tako je ostalo 1:1 i sve je otvoreno uoči uzvrata u kojem će Lokomotiva imati šanse samo ako značajno podigne razinu svog nastupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!